Asia Express, mărul discordiei dintre CRBL și Oase! Care sunt motivele pentru care s-a rupt prietenia dintre cei doi

Autor:
Publicat: 21/04/2020 | 18:17
Asia Express, mărul discordiei dintre CRBL și Oase! Care sunt motivele pentru care s-a rupt prietenia dintre cei doi

CRBL și Oase au fost învingătorii sezonului doi al emisiunii Asia Express. Ce doi au câștigat imediat simpatia publicului și la final marele premiu. Deși au fost greu încercați în cadrul show-ului, au reușit să facă față și să meargă mai departe datorită relației puternice pe care o aveau.

CRBL și Oase au fost cei mai buni prieteni, timp de 15 ani. Însă după terminarea emisiunii, cei doi nu s-au mai înțeles așa de bine. Între ei a apărut o ruptură și nu își mai vorbesc. Se pare că motivul disputei a început în momentul în care au fost rechemați de producătorii emisiunii Asia Express, pentru a fi co-prezentatorii Ginei Pistol, în sezonul trei. (CITEȘTE ȘI: DUPĂ 20 DE ANI DE MUZICĂ, CRBL SE REINVENTEAZĂ: ”ÎMI FAC MUZICA ŞI O IAU DE LA ZERO”)

În acest context, Oase a ales să îi întoarcă spatele lui CRBL pentru faimă și bani. Întreaga ceartă a ieșit la iveală când CRBL a lansat piesa „Cine mi-s’”, care este un disstrack adresat lui Oase. Însă pentru că în cele trei minute ale melodiei, CRBL nu a putut să spună toată poveste, a decis să facă noi dezvăluiri despre cearta cu Oase.

Recent, artistul a lansat pe canalul său de YouTube un videoclip în care povestește pe larg ce s-a întâmplat și felul în care prietenul lui l-a trădat. Clipul este montat sub forma unui interviu, în care CRBL este atât intervievatorul, câte și cel care răspunde.

Oase fără CeReBeL

În clipul de pe YouTube, intitulat „Oase fără CeReBel”, artistul povestește cum a început prietenia lui cu Oase și cum l-a ajutat să devină celebrul. Totul a mers bine până când a cei doi au primit oferta de a merge ca și co-prezentatori în  sezonul trei ai emisiunii Asia Express. (VEZI ȘI: CRBL, SCANDAL ÎN TRAFIC CU UN TAXIMETRIST! GESTUL RUȘINOS FĂCUT DE CÂNTĂREȚ ÎN PUBLIC)

„După Asia Express am așteptat să încasăm banii, marele premiu, 30.000 de euro, pe care trebuia să îi împărțim, jumătate-jumătate, i-am încasat, eu i-am investit în muzică, el se pregătea să își deschidă bar. Noi știam cumva că va urma să fim coprezentatori la Asia Express sezonul 3, se vehicula deja la interiorul echipei acest subiect și, bineințeles că și oamenii ne-au spus că și-ar dori să ne vadă prezenți în Asia Express 3.

Din momentul acesta, s-a schimbat tot. Până în acest moment, eu, am vorbit pentru echipa CRBL-Oase. Asia Express pune o sumă de bani foarte mică, special, mi-am dat seama după aia, îi spun lui Oase: >. El se enervează, domne, nu mergem, mai bine mergem la Tele7abc, mai bine nu mergem nicăieri decât să luăm asta, păi stăm plecați două luni de acasă pe foarte puțini bani. Nu mergem, nu mergem. În momentul acela dau răspunsul la Kanal D și spun: da, putem să colaborăm.”, a povestit CRBL.

„Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani”

Momentul în care totul s-a rupt între cei doi prieteni a fost atunci când Oase a acceptat oferta celor de la Antena 1, fără CRBL. Acesta a semnat contractul și a decis că o să plece singur în Asia.

„Din momentul ăla, Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani, începând să vorbească cu Asia Express despre contract, despre a pleca singur acolo și au început discuțiile. Oase venea și îmi spunea: Băi, mie mi-au dat mai mult, mi-au dat și mai mult, el mințind, bineînțeles, că știu și eu care sunt cifrele, dar el așa credea, că dacă îmi dă sume mari, eu zic: da, băi, du-te!

I-am spus: nu poți să te duci la Asia Express fără mine, pentru că strici această echipă. Oamenii ne-au iubit și ne iubesc ca echipă. De ce să te duci tu fără mine și să strici tot ce am construit amândoi. Pentru niște bani?”, a mai povestit artistul.

„Un nemernic, o panaramă de om”

La doar câteva zile Oase l-a anunțat pe CRBL despre semnarea contractului, iar atunci totul s-a schimbat. Cântărețul și-a renegat prietenul și cei doi nu au mai vorbit din acel moment.

„Îl sun, iar el îmi spune: “Băi, am semnat cu Asia Express. Eu am înnebunit în secunda 1, pentru că mi-a promis, pentru că mi-a jurat, pentru că am bătut palma că el nu se duce fără mine la Asia Express. În momentul ăla a apărut trădarea, iar eu din momentul ăla nu am mai vorbit cu el deloc…

Ai șters cu buretele tot ce am făcut eu frumos și bine pentru tine în acești 15 ani. Te duci la Asia Express și le arăți oamenilor că ai terminat doar liceul, că nu ai cuvintele la tine? Că nu mai poți să fii atât de amuzant atunci când nu există un om care să-ți ridice la plasă exact ce trebuie? O să se descurce, pentru că are o echipă de producție în spate. Dar de ce să le arăți asta oamenilor? De ce să le arăți că Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani să ștergi cu buretele acolo unde eu am pus suflet… ”, a conchis CRBL