Asistenta eroina din Colectiv, gest incredibil la doua luni dupa tragedie! Cum incearca sa-si “vindece” sufletul!

Publicat: 12/01/2016 | 23:11

Violeta Naca, asistenta eroina din Colectiv, sufera si acum dupa tragedia din 30 octombrie 2015. Femeia are cosmaruri si nu si-a revenit dupa incendiu. Colegii sustin ca nu va uita niciodxata ce s-a intamplat.

Desi au trecut doua luni de la tragedia din #COLECTIV, Violeta Naca nu si-a revenit nici acum. Are in contiuare cosmaruri, viseaza victimele si sufera de pe urma pierderii tinerilor care au decedat din cauza incendiului. Asistenta eroina a intampinat cel mai dur caz din ultimii 22 de ani de munca. Dupa incendiul din #COLECTIV, Violeta Naca s-a intors la munca, chiar daca se afla in soc.

„Nu mai este acelasi om, ce s-a intamplat este o tragedie, insa greul cel mai mare il duc cei care nu-si vor mai reveni niciodata fizic si psihic, dar si parintii care au ramas indoliati. Si pentru noi, toti cei care am fost pe ambulanta, a fost si va ramane un soc. Este greu sa uiti asa ceva. Se intipareste in minte. Vio este in suferinta si acum. „, a povestit un coleg de-al Violeta Naca, pentru CANCAN.ro.

Asistenta Violeta Maria Naca abia a reuşit să vorbească despre incident. Ii crescuse tensiunea 20
Asistenta Violeta Maria Naca abia a reuşit să vorbească despre incident. Ii crescuse tensiunea 20

Au murit 63 de oameni in incendiu

Incendiul din clubul Colectiv din Bucureşti a avut loc în noaptea de vineri 30 octombrie 2015, în incinta unui club situat în Sectorul 4 din Bucureşti într-o fostă hală a fabricii Pionierul. Incendiul s-a declanşat în timpul unui concert gratuit al trupei Goodbye to Gravity, cu ocazia lansării unui nou album, numit „Mantras of War”.

colectiv

Citeste si:

Asistenta eroina de la “Colectiv” s-a scandalizat! “Sa-ti fie rusine! Esti un caracter zero!”

“Nota de plata” pentru Colectiv! Am aflat cat a platit Guvernul pentru fiecare pacient

Conform datelor existente (cercetările se află în curs), focul a fost provocat de către artificiile folosite în timpul concertului, artificii care au dus la aprinderea buretelui poliuretanic (uşor inflamabil) folosit pentru antifonare de pe un stâlp al clădirii.

Flăcările s-a extins foarte repede în tot clubul provocând leziuni – în unele situaţii cauzatoare de moarte, prin prin combustie, asfixie, intoxicaţii cu monoxid de carbon şi alte gaze, unui număr semnificativ dintre participanţii la concert. Amploarea evenimentului a determinat Ministerul de Interne să instituie Planul roşu de intervenţie, iar Guvernul României a decretat trei zile de doliu naţional. Ca urmare a protestelor masive care au urmat incendiului, au demisionat pe 4 noiembrie 2015 Victor Ponta, împreună cu guvernul său, şi primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

comemorare colectiv

Larisa Ciuta
 

Citește și...