Asistenta medicala Violeta Naca se resimte dupa interventia din “clubul mortii” si a apelat la psiholog! „Are vedenii noaptea!”

Publicat: 20/11/2015 | 18:58
Asistenta medicala Violeta Naca se resimte dupa interventia din “clubul mortii” si a apelat la psiholog! „Are vedenii noaptea!”

Violeta Naca se numara printre eroii din Colectiv. Femeia si-a pus sanatatea in pericol pentru a-i salva pe tinerii din club, iar acum are de suferit. Nici psihic, nici fizic, asistenta medicala nu este bine. CANCAN.ro a aflat ca femeia are cosmaruri.

Asistenta de pe Ambulanta are grave probleme de sanatate de cand a intervenit in seara de 30 octombrie in clubul Colectiv, unde s-a dezlantuit iadul, dupa cum a declarat in repetate randuri.

Asistenta Violeta Maria Naca abia a reuşit să vorbească despre incident. Ii crescuse tensiunea 20
Asistenta Violeta Maria Naca abia a reuşit să vorbească despre incident. Ii crescuse tensiunea 20

Violeta Naca traieste un cosmar de cand s-a intamplat tragedia. Femeia nu mai doarme, are cosmaruri, viseaza victimele din Colectiv si plange mereu cand isi aduce aminte de cele intamplate. CANCAN.ro a aflat ca asistenta a apelat la ajutorul unui psiholog pentru a putea trece mai usor peste trauma suferita. „Sufera mult. Ii viseaza des, ii viseaza cum urla, e ingrozitor prin ce trece. Poate oamenii au mai uitat, dar ea este ancorata in acea tragedie. I-a ramas in suflet. Nu o sa uite niciodata ce s-a intamplat. E ingrozitor pentu ea”, au declarat apropiatii pentru Cancan.ro.

Citeste si:

Asistenta eroina din Colectiv are probleme mari de sanatate. Scuipa sange, iar medicii au anuntat-o ASTA

FILMUL TRAGEDIEI:”A venit un pompier, avea o tânără de 18 ani, arsă pe 98% din corp, mă implora: Ia-o mai repede din braţele mele”

asistenta medicala

Are corzile vocale arse si scuipa sange

Violeta Naca a luptat pentru vietile tinerilor din Colectiv, insa fumul toxic nu a lasat-o fara urme. „Are corzile vocale arse si are nevoie de un tratament continuu. Nu se stie pentru cat timp. Ea spera sa se vindece, pentru ca altfel ar fi foarte greu pentru ea sa traiasca asa”, au conchis surse din preajma asistentei medicale.

Imediat dupa tragedie, asistenta medicala scuipa sange si nu putea respira bine. Violeta Naca este si cardiaca, iar noaptea de 30 octombrie a afectat-o foarte mult.

asistenta medicala

In urma incendiului din Colectiv si-au pierdut vietile, pana in acest moment, 58 de persoane.

Incendiul din Colectiv

La lansarea celui de-al doilea album al trupei Goodbye to Gravity, Mantras of War, de pe 30 octombrie 2015, in clubul de noapte Colectiv din Bucuresti, artificiile pirotehnice folosite in timpul concertului au dezlantuit un incendiu mortal, in mare masura accelerat prin buretele fonoabsorbant utilizat in club pentru antifonare. Pana acum, in urma nenorocirii, 58 de persoane au murit, iar alte 175 au fost ranite.

Vocalistul trupei, Andrei Galuţ, a fost spitalizat cu rani grave, basistul Alex Pascu a murit la data de 11 noiembrie 2015, bateristul Bogdan Lavinius Enache a murit la data de 8 noiembrie 2015, iar chitariştii Vlad Telea si Mihai Alexandru au murit la data de 30 octombrie 2015.

Eva Stan

Citește și...