Asta e nota de plata de la care a pornit scandalul! Dan Helciug a iesit cel mai pagubit, dupa ce a achitat consumatia!

Publicat: 12/08/2015 | 23:40

A fost pusa in cea mai umilitoare situatie chiar de ziua ei. Fosta amanta a lui Victor Piturca n-a avut bani sa achite nota intreaga si si-a pus invitatii sa scoata cardurile.

Vica Blochina

Si batuta, si cu banii luati! Asta ar putea spune fosta amanta a lui Victor Piturca despre experienta petrecerii data cu ocazia implinirii celor 40 de ani. Singura bataie ar fi fost, insa, cea de cap, atunci cand a trebuit sa plateasca o nota de aproape 10 mii de lei, sustine patronul Vox Maris Costinesti.

Vica Blochina

Desi, initial, prezentatoarea tv i-ar fi spus patronului ca bugetul alocat pentru implinirea celor 40 de ani este de 2500 lei, incluzand si cazarea, nota finala s-a ridicat la 3500 lei. Fapt ce ar fi deranjat-o pe prezentatoarea tv, cerandu-le explicatii receptionerilor. Nervos ca, desi i-a facut reduceri substantiale fosta amanta n-a vrut sa achite surplusul de 1000 lei, patronul le-a cerut angajatilor sa-i rupa factura pentru toate serviciile la pretul real. Adica, un total de aproape 10.000 lei.

Vica Blochina

Conform imaginilor de pe camerele de supraveghere din receptia hotelului, la ora 22:17, celebra blonda merge glont sa achite suma stabilita.Dupa cateva discutii cu receptionera, prezentatoarea tv pleaca vorbind la telefon. 20 de minute mai tarziu, apare si Dan Helciug care, cel mai probabil, a achitat o parte din  suma.

Vica Blochina

Facturi Vica

Asadar, dupa ce a fost sarbatorita, prezentatoarea s-a vazut si umilita cand a incercat sa achite nota. POS-ul i-a respins fostei amante cardul, afisandu-i alt mesaj decat cel de “la multi ani”. Cu fondurile insuficiente de pe cardul blondinei, aceasta s-a vazut nevoita sa-si puna invitatii sa faca cheta pentru achitarea sumei.

Facturi Vica

Facturi Vica

Facturi Vica

Conform chitantelor, Dan Helciug a achitat cu cardul sau 2.519 lei, iar alta prietena a stors din cont alti 2000 lei.
Bonurile fiscale spun ca pentru cazare, fara mic dejun inclus, au avut de achitat 3.825 lei. Consumatia, in schimb, s-a ridicat la 4.867 lei, reprezentand mesele, bautura si serviciile extra pentru petrecerea aniversara a prezentatoarei.

Citeste si:

Acuzat ca a batut-o pe vedeta TV, patronul “Vox Maris” rupe tacerea: “Vica se imbata mereu! Eu trebuia sa am grija de copilul ei”
 

Vica Blochina, agresata de ziua ei! Scandal cu patronul hotelului pentru o nota de plata umflata

M.D.