Asta i-a spus Codin Maticiuc tatălui său când și-a ridicat fetița în brațe: ”Din păcate, nu se poate…”

Publicat: 07/04/2019 | 18:58
Asta i-a spus Codin Maticiuc tatălui său când și-a ridicat fetița în brațe: ”Din păcate, nu se poate…”

Codin Maticiuc a devenit tată zilele trecute! Smaranda este micuța pe care Codin le-a arătat-o imediat prietenilor, pe pagina lui de socializare. Dar i-a transmis, imediat, și un mesaj tatălui său.

„Momentul acela când i-am arătat tatălui meu că din păcate nu se poate retrage din business. Cheltuielile mele tocmai s-au mărit”, a scris Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc este foarte fericit atunci când o ține pe Smaranda în brațe. Recent, a publicat o nouă fotografie în care apare alături de micuță. „N-o să te las niciodată să cazi, dar o să te înurajez să zbori. Smaranda. Fata mea”, a scris Codin Maticiuc.

 

Iubita lui Codin Maticiuc a născut în Miami, totul a decurs bine, iar micuţa va primi numele Smaranda, precum bunica sa. „Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii”, a precizat Codin Maticiuc.

Nu vrea să se căsătorească

Codin Maticiuc a surprins pe toată lumea când  a anunțat că va deveni tătic, mai ales că nu se știe cine este iubita lui, preferând să o țină departe de lumina reflectoarelor. Actorul a vorbit despre femeia care îi va dărui o fetiță la începutul lunii aprilie și mărturisește că nu o va lua de soție, pentru că niciunul dintre ei nu crede în căsătorie.

“Eu personal nu aș vrea să mă opresc la un singur copil. Niciunul dintre noi nu suntem cu căsătoria, nu excludem, dar nu suntem cu ideea asta. (…) Nu pot să renunț la statutul de Crai de Dorobanți, pentru că nu mi l-am autoatribuit, mi-a fost atribuit. O să renunț când o să renunțe presa sau o să scap de el. Ce mi-a făcut de am ales-o pe ea?! Un copil. Nu e de ajuns?, a declarat Codin Maticiuc pentru  revista VIVA!.

Citește și...