Asta i-au cerut Antoniei! Soția lui Alex Velea a avut o reacție uluitore: ”Când mai…”

Publicat: 06/09/2020 | 11:51

Antonia este cerută insistent de fanii ei să mai posteze pe rețelele de socializare, Facebook, Insta sau Tik Tok. Ba chiar unii dintre cei care sunt topiți după senzuala artistă vor live-uri de la ea. Antonia s-a conformat, doar că le-a dat o ușoară țeapă, dar treburile vor fi reglate rapid, cred internauții.

CITEȘTE ȘI: DIN CE FACE ANTONIA BANI, PE LÂNGĂ MUZICĂ. ÎI INTRĂ ÎN CONTURI SUME COLOSALE

”Vrem live pe insta să mai vorbești cu fanpage-urile”, ”Antonia, noua ne este dor să mai vorbești cu noi!!! Când mai faci un live pe insta? Te iubiiiim”, ”Ești minunată”, ”Ești superbă”, ”Când mai postezi pe Tiktok?”, sunt câteva reacții pe Insta, în care fanii o vor live pe frumoasa cântăreață.

Antonia avea să posteze, la scurt timp, un clip de două secunde în care dă doar din cap, scurt. Atât!

View this post on Instagram

Tomboy since way back.

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Antonia și-a zăpăcit fanii pe Instagram

Antonia oricum își zăpăcise fanii pe Instagram, cu o imagine fierbinte. A fost, practic, delir în rândul celor care o îndrăgesc pe Antonia! Fotografia urcată de frumoasa cântăreață i-a lăsat pe fanii ei cu gura căscată. Poartă un tricou ud care se mulează perfect pe sâni. Admiratorii nu s-au mai oprit din comentarii. A fost imaginea zilei, Antonia, pe jumătate în apă și purtând un tricou ud, care se mulează perfect pe sânii voluptoși. Imaginea a stârnit reacția fanilor ei, care din ”Superbă” nu au mai scos-o. ”Te ador”, ”Frumoasă”, ”Mi-e dor de tine”, sunt și alte reacții ale familor. Iar unul dintre ei a ”schițat” esențialul. ”Muaaammmă, ce piercing-uri în țâțe”, a scris acesta.

Nu este pentru prima dată când soția lui Alex Velea își pune admiratorii pe jar. Un altul a avut un tupeu ușor obraznic. Chiar dacă nodul în gât i s-a pus, probabil, după cele câteva cuvinte inserate în dreptul unei fotografii magice a Antoniei, pe nisip, la mare. A fost propunerea care, cu siguranță, l-a scos din sărite pe Alex Velea. ”Vii în privat, frumusețe? Cinci minute, te rog”, i-a scris admiratorul, dar răspunsul nu-l va primi niciodată.