Asta-i culmea SPAGII! Un sofer prins baut la volan i-a dat spaga politistului masina, un BMW X6! Cum a reactionat agentul!

Publicat: 11/12/2015 | 14:42
Asta-i culmea SPAGII! Un sofer prins baut la volan i-a dat spaga politistului masina, un BMW X6! Cum a reactionat agentul!

Un afacerist de origine araba si un prieten de-al sau au fost retinuti de procurori, dupa ce au incercat sa dea spaga o masina de lux unui politist!

Afaceristul a fost prins conducand sub influenta alcoolului si a fost dispus sa-i dea chiar masina pe care o conducea, drept spaga, politistului. Numai ca valoarea acesteia depaseste, la mana a doua 35.000 de euro! Anchetatorii au explicat faptele, intr-un comunicat
 

politist

“In data de 10 decembrie 2015, suspectul Al – Jenabi Ali – Eduard, cu sprijinul suspectului Dogar Nicolae Florin, a oferit cu titlu de mita, un autoturism marca BMW X 6, unui agent de politie aflat in exercitarea atributiilor de serviciu.
Autovehicul urma sa-i fie remis agentului de politie pentru ca acesta sa nu intocmeasca un proces verbal de constatare a infractiunilor flagrante savarsite de suspectul Al – Jenabi Ali-Eduard si pentru a nu trimite probele de sange recoltate de la acesta din urma la spital.


Anterior, suspectul Al – Jenabi Ali – Eduard a fost depistat in trafic in timp ce conducea autoturismul respectiv fara a avea permis de conducere si avand o concentratie de 0,65mg/l alcool pur in aerul expirat.


Suspectilor Al-Jenabi Ali-Eduard si Dogar Nicolae Florin li s-au adus la cunostinta calitatea procesuala si acuzatiile, in conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedura penala, urmand sa fie prezentati la data de 11 decembrie 2015, Tribunalului Brasov, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.”

(Gabriel Niculescu)

Citește și...