Asta schimbă tot! Criminalul din Caracal a avut un complice?! Cine l-ar fi ajutat pe Gheorghe Dincă

Publicat: 30/07/2019 | 09:01
Asta schimbă tot! Criminalul din Caracal a avut un complice?! Cine l-ar fi ajutat pe Gheorghe Dincă

Toată lumea se întreabă dacă Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a avut vreun complice. Ei bine, se pare că DIICOT nu exclude această posibilitate, spune procurorul şef adjunct al DIICOT, Georgiana Hosu. „Nu cred că se putea mai mult decât atât, mergem pe toate pistele”, a afirmat Hosu.

Întrebată dacă ne putem aştepta inclusiv la eventuali complici ai lui Gheorghe Dincă, Georgiana Hosu a răspuns „Până la urmă, haideţi să nu înlăturăm nicio cale pe care am putea merge şi nicio posibilitate de a ancheta lucrurile şi poate reuşim pe parcurs să ne dăm seama”.

„Este o locaţie foarte mare care trebuie luată la milimetru”

Întrebată dacă s-au găsit dovezi care să contureze ipoteza unei crime, Georgiana Hosu a răspuns că „s-au făcut paşi, însă informaţiile care apar în cadrul anchetei fac foarte mult rău rudelor şi oamenilor care sunt foarte apropiaţi de cele două victime. Haideţi să încercăm să transmitem toate datele, dar să fim şi oamenii în acelaşi timp”.

În ce priveşte căutarea indiciilor, procurorul şef adjunct al DIICOT a spus că este dificil despre este vorba despre o locaţie foarte mare „care trebuie luată la milimetru”. „Încercăm să facem treaba cât se poate de bine şi utilizând toate mijloacele de investigare specifice pe care le are şi Parchetul şi Poliţia”, a adăugat Hosu.

Jurnaliştii au insistat cu întrebarea legată de probe care să contureze eventualul omor, însă procurorul şef adjunct al DIICOT a spus doar „lăsaţi-ne să găsim probele, să le valorificăm, să schimbăm încadrarea juridică şi să comunicăm”.

Colegii mei s-au mişcat foarte repede pe o cauză în care aveam foarte puţine indicii din mai până în acest moment, nu cred că se putea mai mult decât ce au făcut, dar dacă se putea până la urmă vom veni şi vom recunoaşte şi asta. Haideţi să strângem tot şi pe urmă comunicăm, vedem şi ce am făcut bine şi ce nu”, a declarat Georgiana Hosu.

Potrivit procurorului, rezultatele ADN vor aduce primele lămuriri.

Alexandra este dispărută de miercuri, iar joi a reuşit să sune de trei ori la 112, unde a anunţat că a fost sechestrată şi violată. Poliţiştii au ajuns după 19 ore la locaţia suspectului, acuzând STS că a dat date greşite privind localizarea şi că nu au avut mandat să intre. Pe de altă parte, într-un raport al procurorului de caz se arată că mandatul a fost dat la 3.00 noaptea, dar poliţiştii au acţionat la 6.00 dimineaţa pentru că nu era echipă la muncă.