Asta schimbă tot în cazul crimelor din Caracal: „A doua zi după ce Alexandra a fost rapită, un cetăţean cu o maşină de Dolj a..”

Publicat: 09/10/2019 | 12:18
Asta schimbă tot în cazul crimelor din Caracal: „A doua zi după ce Alexandra a fost rapită, un cetăţean cu o maşină de Dolj a..”

Teodora Măceșanu, mama Alexandrei, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Femeia susține că un bărbat suspect a dat târcoale casei lor, cu puţin timp înainte de apelul la 112 al Alexandrei.

„A doua zi după ce Alexandra a fost rapită, un cetăţean cu o maşină de Dolj a băgat pe pod la vecinu’, uitându-se insistent spre casa noastră, să vadă ce se întâmplă, care e mişcarea. După care a demarat, uitându-se insistent spre curtea noastră. Daca masina aceea nu parca pe pod şi nu întorcea aici, nu mai aveam speranţe că Alexandra este în viaţă. Eu cred că a venit aici să vadă care a mişcarea, să vadă vadă dacă noi am declarat-o deja dispărută la poliţie.

Culmea e că după ce a venit maşina respectivă de a întors, cred că la jumătate de oră a sunat şi Dincă să spună că pleacă la mare şi în Anglia cu fata mea, să faca bani. Alexandra mea trăiește! Aștept să îmi dea cineva o palmă și să mă trezesc din coșmarul acesta. Și pentru mine și pentru copilașul meu. L-am ferit de toate relele. Am încercat să fac tot ce e mai bun pentru el. (…) Eu cred cu tărie că Alexandra mea va intra într-o zi pe poartă. Că o vom găsi. Asta îmi spune inima. Că Alexandra nu este moartă, eu așa cred. În ciuda ADN-ului pe care îl pot confirma ăștia pe baza dinților. Alexandra este vie”, a spus mama Alexandrei Măceşanu.

„Asta se întâmpla, practic, a doua zi după ce Alexandra a dispărut. Când a sunat Dincă, la 10 de dimineaţă, nemernicul ăsta, a venit acest individ în recunoaştere, să vadă ce se întâmplă cu familia. Iar poliţiştii spuneau să nu-l deranjeze p’ăsta cu maşina că o fi în concediu”, a mai spus mama Alexandrei.