Asta schimbă tot! S-a aflat motivul adevărat al morții lui Răzvan Ciobanu

Publicat: 07/07/2019 | 10:45

În dimineața zilei de 29 aprilie – la ora 7.15 – un localnic din Săcele, care venise să hrănească animalele de la fermă, a sesizat poliția despre producerea unui accident mortal, un bărbat fiind găsit decedat în afara unui autoturism de lux, proptit într-un copac.

Vestea că fostul creator de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de circulație i-a surprins pe toți prietenii și cunoscuții acestuia, iar opinia publică a dorit să afle cât mai multe detalii despre viața lui și, mai ales, despre intervalul de timp anterior accidentului.

Specialiștii au determinat ce droguri consumase Rîzvan Ciobanu înainte de tragicul accident. Conform antena3.ro, Răzvan Ciobanu consumase trei tipuri de droguri înainte de urca la volan. În momentul de față, singurul drog care poate fi confirmat este cocaina. De altfel, Răzvan Ciobanu recunoscuse că este dependent.

„Au fost mai multe etape până acum, care s-au realizat la laboratorul toxicologic. Au fost găsite mai multe substanțe pozitive. Acum, etapa următoare este ca fiecare dintre aceste substanțe să fie luate în parte și analizate, determinate cantitativ, de două instrumente. După ce se va stabili cantitatea fiecărei substanțe din cele care au ieșit pozitive, raportul va arăta și cocktailul respectiv ce efecte ar fi putut să aibă asupra organismului”, a declarat jurnalista de investigații Adina Anghelescu pentru antena3.ro.

Citește și: DETALIUL CARE L-A UCIS! CE A FĂCUT RĂZVAN CIOBANU CHIAR ÎNAINTE DE TRAGEDIE

Răzvan Ciobanu nu avea telefonul plătit

„În data de 28 aprilie, în jurul orei 21.20, Răzvan Ciobanu a solicitat un taxi prin aplicația (…), însă telefonic nu a indicat o locație corectă, ulterior renunțând la comandă”, au aflat anchetatorii. Iar constatarea care i-a uimit până și pe polițiști este că „Răzvan Ciobanu, neavând telefonul plătit, se cupla pe internet, căuta zonele care aveau wireless și comunica prin whatsapp”, iar pe toată perioada cât a fost la Mamaia, nu a avut cazare asigurată.

Din nefericire, situația financiară a lui Răzvan Ciobanu era, pur și simplu, dezastruoasă, astfel încât unii dintre prietenii săi îl ocoleau tocmai pentru ca acesta să nu le ceară bani.

Citește și...