Detaliul care l-a ucis! Ce a făcut Răzvan Ciobanu chiar înainte de tragedie

Publicat: 10/06/2019 | 18:37

Noi detalii ies la iveală în ceea ce privește moartea lui Răzvan Ciobanu. Înainte de a-și pierde viața, Răzvan Ciobanu a vrut să ia un taxi, deși era cu mașina. 

Noi detalii ies la iveală în ceea ce privește moartea lui Răzvan Ciobanu. Se pare că înainte de a-și pierde viața, Răzvan Ciobanu ar fi făcut comandă pe o aplicație de taxi, duminică seara, de Paște. Asta în ciuda faptului că deși martorii spun că designerul a avut tot timpul la el cheile mașinii ce-i aparținea lui Iulian Cercel. (CITEȘTE ȘI:IMAGINI SFÂȘIETOARE LA PARASTASUL LUI RĂZVAN CIOBANU)

”În data de 28 aprilie, în jurul orei 21.20, Răzvan Ciobanu a solicitat un taxi prin aplicația Star Taxi, însă telefonic nu a indicat o locație corectă, ulterior renunțând la comandă”, au aflat anchetatorii, conform evz.ro.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident teribil de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac. (VEZI ȘI:JUDECĂTORII L-AU GĂSIT VINOVAT! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU AFACERISTUL ÎN RANGE-UL CĂRUIA A MURIT RĂZVAN CIOBANU)

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj. Designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit și o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia. Regretatul creator de modă a fost înmormântat pe 2 mai în cripta bunicilor săi din Cimitirul Progresul din București.

Citește și...