Judecătorii l-au găsit vinovat! Ce se întâmplă cu afaceristul în Range-ul căruia a murit Răzvan Ciobanu

Autor: I.D.
Publicat: 27/05/2019 | 03:43

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, dezvăluie în premieră decizia din procesul lui Iulică Cercel, bărbatul în Range-ul căruia a murit Răzvan Ciobanu(Cel mai bine platit job din București) Judecătorii l-au găsit vinovat! Vă prezentăm, în exclusivitate națională, ce se întâmplă cu omul de afaceri.

Răzvan Ciobanu a murit, în a doua zi de Paște, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DJ 226, în județul Constanța. Acesta era singur în mașină și, din cauza vitezei, a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci.

Buletinul unui tânăr din Oltenița, județul Călărași, a fost găsit de anchetatori în mașina condusă de Răzvan Ciobanu. Actul de identitate aparținea lui Iulică Cercel, utilizatorul autoturismului pe care îl conducea regretatul creator de modă în momentul accidentului.  (Avantajele oferite de un studio de videochat)

(VEZI AICI: SINGURELE IMAGINI CU AFACERISTUL AL CĂRUI BULETIN A FOST GĂSIT ÎN ”RANGE-UL MORȚII”)

Condamnat la închisoare!

În Oltenița, Iulică Cercel a fost judecat pentru evaziune fiscală și, ulterior, condamnat.

În baza art. 38 alin.1,art.39 alin.1 lit.b, art.45 alin.3 lit.a NCp și art.10 din Legea nr.187/2002, inculpatul Cercel Iulică va executa pedeapsa cea mai grea de 2 ani și 8 luni închisoare, la care se adaugă un spor de 4 luni, și anume 3 ani închisoare, precum și 2 ani interzicerea drepturilor prev. de art. 66 alin.1 lit.a,b NCp (corespunzator art. 64 lit. a) teza a II-a si lit. b C.pen. 1969).

În baza art.45 alin.5 NCp aplică inculpatului pedepsele accesorii prev. de art.66 alin.1 lit.a,b NCp pe durata executării pedepsei rezultante.

În baza art. 91 si 97 alin.2 NCp suspendă sub supraveghere executarea pedepsei rezultante de 3 ani închisoare, pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani, calculat de la data ramânerii definitive a s.p.nr.99/29.11.2016 aplicată de Tribunalul Călărași, Secția Penală”, au stabilit, pe partea penală, magistrații, conform informațiilor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Dator la ANAF cu aproape 200.000 de euro

Probleme nu s-au oprit, însă, aici pentru Iulică Cercel. A fost dat în judecată și în civil, iar instanța l-a găsit bun de plată. Aproximativ 200.000 de euro trebuie să plătească afaceristul în Range-ul căruia a murit Răzvan Ciobanu. Sentința a venit pe data de 21 mai!

Soluția pe scurt: În baza art. 25 C. proc. pen. admite acţiunea civilă, astfel cum a fost precizată prin concluziile raportului de expertiză, şi în consecinţă : obligă pe inculpatul Cercel Iulică, în solidar cu partea responsabilă civilmente SC Yucema Construct SRL, la plata sumei de 752.714 lei, către partea civilă ANAF, cu titlu de obligaţii fiscale accesorii. În baza art. 274 alin. 3 C.p.p. obligă pe inculpat, în solidar cu partea responsabilă civilmente aferentă, la plata sumei de 300 lei, reprezentând cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de apel în 10 zile de la comunicare”, au stabilit magistrații de la Tribunalul București.

(CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE PROPRIETARA RANGE-ULUI ÎN CARE A MURIT CIOBANU + CINE ȘI-A ABANDONAT DE FAPT BULETINUL ÎN MAȘINĂ)

Probleme și pentru iubita lui Iulică Cercel!

Inclusiv iubita lui Iulică Cercel, Mădălina Georgiana I., proprietara de drept a Range-ului în care a murit Răzvan Ciobanu, are probleme cu statul. În Oltenița, tânăra controlează o firmă și a fost dată în judecată de o instituție bancară. Astfel a ajuns să fie executată silit pentru aproape 100.000 de euro!

Răzvan Ciobanu, mort într-un cumplit accident rutier

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, celebrul designer a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei.

Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

(NU RATA: VĂDUVA ȘI COPIII MILIONARULUI, BUNI DE PLATĂ PENTRU BENTLEY-UL ÎN CARE AFACERISTUL ȘI-A GĂSIT SFÂRȘITUL!)

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el ar fi încercat să trimită un mesaj. Designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...