Astăzi se stabilesc primele semifinaliste Champions League!

Autor: Cristian P
Publicat: 16/04/2019 | 10:37
Astăzi se stabilesc primele semifinaliste Champions League!
Astăzi vor avea loc primele două confruntări din manșa secundă a sferturilor de finală a Champions League, dueluri în urma cărora vom afla primele două semifinaliste.

La Torino pe „Allianz Stadium” Juventus va primi vizita celor de la Ajax Amsterdam într-un meci care se va relua de la scorul de 1-1.

Rezultatul înregistrat în tur avantajeză campioana Italiei, care se poate califica și la scorul de 0-0 grație golului marcat în deplasare.  E clar însă că juve nu va sta la adăpostul acestui 0-0 și va forța victoria, torinezii fiind avizați de forța cleor de la Ajax care în runda precedent au pierdut meciul tur, de acasă, cu Real Madrid, dar au făcut o partidă perfectă în deplasare, pe „Bernabeu”, unde i-au umilit pe „galactic”.

În cel de-al doilea meci care va avea loc astăzi FC Barcelona va primi pe „Nou Camp” vizita „diavolilor” de la Manchester United. Duelul se reia de la scorul de 1-0 pentru „extratereștri” care sunt mari favoriți la calificare. În runda precedent United a reușit să întoarcă spectaculos scorul duppă ce a pierdut acasă cu PSG, calificându-se la Paris. Rezultatul i-a pus cu siguranță în gardă pe Messi& co, care mai mult ca sigur nu le vor oferi șansa „diavolilor” de a reintra în cărțile calificării.

Ultimele două dueluri din cadrul manșei secunde a sferturilor de finală a Champions League, Manchester City- tottenham și FC Porto- Liverpool, vor avea loc mâine.

Toate cele patru partide din cadrul returului sferturilor de finală a Champions League vor fi transmise în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Programul returului sferturilor de finală Champions League

marţi, 16 aprilie, ora 22:00

FC Barcelona – Manchester United (în tur 1-0);

Juventus Torino – Ajax Amsterdam (în tur 1-1);

miercuri, 17 aprilie, ora 22:00

Manchester City – Tottenham (în tur 0-1);

FC Porto – Liverpool  (în tur 0-2).

Citește și...