Așteptarea a luat sfârșit »» Variantă surpriză aleasă de Gigi Becali pentru funcția de antrenor la FCSB!

Autor: Cristian P
Publicat: 05/06/2019 | 17:04
Gigi Becali, finațatorul FCSB, s-a săturat să aștepte un răspuns din partea lui Edward Iordănecu. După ce acesta a negociat cu latifundiarul din Pipera preluarea băncii tehnice dar în locul unui răspuns final a plecat în concediu, Gigi Becali s-a enervat și a anunțat că astăzi îl va instala ca antrenor Bogdan Andone, nimeni altul decât fostul secud al lui Mihai Teja!

Ieri dimineață, Gigi Becali era ferm convins că noul antrenor al echipei va fi Edward Iordănescu. Finanțatorul FCSB le-a mărturisit jurnaliștilor că Iordănescu jr. a înțeles că pentru a urca în carieră are nevoie de FCSB și a spus că fiul lui Anghel Iordănescu va ajunge la FCSB.

La puțin timp duoă aceste declarații, Becali s-a sucit și a declarat că a ales această variantă cu Bogdan Andone antrenor deoarece Mihai Stoica i-a garantat că Bogdan Andone va face față acestei provocări, fiind un tehnician care se preocupă foarte mult de fotbal.

„A picat varianta Edi Iordănescu. Bogdan Andone va fi prezentat miercuri, la ora 12:00, antrenor principal. Am încredere în el iar MM mi-a spus că se descurcă, că e potrivit pentru acest post”, a declarat Gigi Becali.

Bogdan Andone a fost secundul lui Mihai Teja la FCSB, dar a lucrat și cu Marius Șumudică, cu care este și cumnat, la Astra Giurgiu. Bogdan Andone a pregătit doar două formații din postura de antrenor principal, Metaloglobus și Energeticianul, ambele în sezonul trecut al ligii secunde din Romania.

În vârstă de 44 ani, Bogdan Andone i-a transmis lui MM Stoica că va accepta orice ordin din partea lui Gigi Becali, el urmând a fi prezentat astăzi la Palat ca noul antenor al FCSB.

 

Citește și...