Astra sparge gheața în play-off!

Autor: Cristian P
Publicat: 16/04/2019 | 10:05
Astra sparge gheața în play-off!
Duelul formațiilor fără succes în primele patru runde din această ediție a play-off-ului Ligii 1 a fost tranșat cu multă șansă pe final de meci de Astra.

Echipa pregătită de Costel Enache s-a impus la Sf. Gheorghe în fața echipei Sepsi OSK cu un gol marcat în minutul 88 de fundașul central Mike Cestor.

„A venit târziu această victorie, dar ne bucurăm de ea. Nu ne puteam lansa în afirmaţii, proiecte sau obiective pe care nu suntem siguri că le putem atinge. Entuziasmul şi încrederea noastră scăzuseră. E o mare bucurie pentru mine, pentru că nu iubesc nimic mai mult decât bucuria jucătorilor mei. Aş vrea să remarc trei lucruri: atitudinea bună a jucătorilor care au găsit energia şi încrederea necesară, apoi mă bucur că am găsit drumul spre gol, iar al treilea lucruri faptul că am înscris dintr-o fază fixă. Vreau să subliniez că am un lot echilibrat şi fiecare jucător poate completa primul unsprezece atunci când intră. Am avut fluctuaţii mari în ultima perioadă, dar independent de partea mentală ceea ce stă în puterea noastră putem face foarte bine”, a declarat Costel Enache, antrenorul principal al formației Astra Giurgiu.

Aceasta a fost prima victorie a trupei lui Costel Enache în play-off după patru înfrângeri consecutive. Cu acest rezultat, formația lui Enache și-a consolidate locul al 5-lea din play-off având 24 de puncte, cu patru peste Sepsi OSK Sf. Gheorghe care e fără victorie în play-off și e ultima în clasament.

 

Rezultatele etapei a V-a play-off Liga 1 Betano

Viitorul Constanța- Universitatea Craiova 2-1

CFR Cluj- FCSB 0-0

Sepsi OSK Sf. Gheorghe- Astra Giurgiu 0-1

 

Clasament Liga 1 play-off Liga 1

1 CFR Cluj                       5      3        2        0        5-1    38

2 FCSB                            5      3        1        1        8-4    35

3 Universitatea                5      2        1        2        5-5    30

4 FC Viitorul                     5      3        1        1        8-4    29

5 Astra Giurgiu                5      1        0        4        2-8    24

6 Sepsi                             5      0        1        4        1-7    20

Citește și...