Atac în Franţa, soldat cu cinci răniţi, inclusiv trei poliţişti!
Atac în Franţa, soldat cu cinci răniţi, inclusiv trei poliţişti!

Un individ a atacat, joi, mai mulţi oameni în oraşul francez Toulouse, rănind două persoane şi trei ofiţeri de poliţie în timp ce striga ”Allahu Akbar”, relatează Daily Mail, conform mediafax.ro.

Individul, un bărbat de 42 de ani ce ar fi avut în trecut unele probleme psihice, a început să lovească mai mulţi trecători de pe o stradă din Toulouse. Acesta a reuşit să rănească şi trei ofiţeri ai Poliţiei, înainte să fie arestat. În tot acest timp, martorii relatează că atacatorul striga ”Allahu Akbar”. Incidentul a avut loc la ora locală 16 (17, ora României).

În momentul în care a forţele de ordine încercau să-l încătuşeze, individul a opus rezistenţă şi a continuat şă strige ”Allahu Akbar”, iar ulterior a izbucnit în lacrimi. ”Vorbeam cu nişte prieteni şi el a sărit pe noi. Mi-a prins fiul şi mi-a bătut fiica, iar apoi am fugit”, a afirmat unul dintre martori. Două persoane rănite au fost transportate la spitalul din Toulouse. Alţi trei poliţişti au suferit răni uşoare, primind îngrijiri medicale pe loc. Nu au fost raportate decese. Poliţia franceză a anunţat că individul a fost externat dintr-un centru pentru oameni cu probleme psihiatrice în luna aprilie.

 

Citeste despre:atac franta, victime atac franta, atentate teroriste franta, stare de alerta franta


Share On Facebook