Atac sângeros în orașul american Denver. Care este bilanțul victimelor

Publicat: 20/11/2018 | 07:59

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite în urma unor împuşcături care au avut loc pe o stradă din centrul oraşului american Denver, anchetatorii aflându-se pe urmele suspectului, a anunţat un purtător de cuvânt al poliţiei, relatează Reuters.

Supraviețuitorii au fost inițial declarați în stare critică, dar poliția a transmis mai târziu într-un mesaj pe Twitter că leziunile au fost „considerate a nu le pune viaţa în pericol”.

Nu există alte detalii oficiale despre circumstanţele producerii atacului, care a izbucnit în jurul orei locale 16:00 într-o zonă din apropierea centrului orașului Denver, cunoscută sub numele de LoDo, un cartier de hoteluri, restaurante și ansambluri rezidențiale înalte.

Zona se află aproape de stadionul echipei de baseball Colorado Rockies. Cotidianul Denver Post a citat un martor care a declarat că a văzut o singură persoană care a deschis focul cu un pistol asupra unui grup de oameni, apoi s-a urcat la volanul maşinii pe care o conducea și a fugit de la locul faptei.

Martorul a adăugat că a auzit aproximativ șase focuri de armă și că o persoană din mulțime a tras în mașina atacatorului în timp ce acesta pleca.

 

Martorul a mai spus că oamenii vizați de atac păreau a fi trecători sau persoane fără adăpost.

Citește și...