Atacatorul românului ucis la Londra, Tudor Simionov, a fugit din Marea Britanie

Publicat: 18/01/2019 | 18:21

Suspecul în cazul morţii lui Tudor Simionov, românul asasinat în noaptea de Revelion la Londra a fugit din Marea Britanie. Ossama Hamed apare într-una dintre înregistrările de pe camerele de supraveghere. Tânărul de 25 de ani a fost surprins în timpul încăierării, dar nu este clar dacă l-a înjunghiat sau nu pe român. Martorii spun că a părăsit ţara la scurt timp după atac şi fi deja în Iordania.

Poliţia îl caută pentru a îl interoga în legătură cu crima, iar dispariţia sa este cel puţin suspectă. Poliţia a mai arestat un tânăr în acest caz, Mostafa Kamel, fiul unui cleric condamnat în Statele Unite pentru terorism.

”Arăta ca un eveniment sexual tematic”

Fostul sportiv român, Tudor Simionov, ucis în noaptea de Revelion în Londra, păzea intrarea la o petrecere organizată de un milionar  britanic cunoscut pentru petrecerile sexuale pe care le dă, Lord „Fast Eddie” Davenport, scrie Daily Mail.

În vârstă de 52 de ani, lordul a devenit celebru după ce a organizat mai multe petreceri controversate pentru adolescenți, iar în 2011 a fost condamnat pentru fraudă. Avocatul lordului, Sanjay Panesar, a negat că clientul său a fost organizatorul petrecerii, dar nu a putut confirma dacă a participat sau nu.

O persoană care locuia în apropierea proprietății din Park Lane, unde a avut loc tragedia, a spus că:

Au fost fete îmbrăcate în haine și lenjerie sexy care intrau și ieșeau de la petrecere înainte ca înjunghierea să aibă loc. Arăta ca un eveniment sexual tematic – tocuri înalte, corsete și așa mai departe”.

Tudor Simionov, 33 de ani, fost canotor la Dinamo, a fost ucis în noaptea de Revelion, după ce a bătut de unul singur mai mulți indivizi care i-au atacat colegii, potrivit relatărilor de la fața locului. Fostul sportiv lucra ca paznic la o locație unde avea loc o petrecere exclusivistă de Revelion.

Citește și...