Prezentatorul unui mega-show de la Antenă, discuții perverse cu o sexoasă tatuată de 22 de ani: ”Cheloo vorbește mult! Eu nu m-am «măsurat» oficial, dar…”

Publicat: 15/03/2018 | 23:32

Conversațiile lor te dau pe spate! Un celebru prezentator al unei emisiuni de la Antenă încearcă să „agațe” o studentă de 22 de ani, iar ea îl duce cu preșul… Îl testează, îl picură, chiar, cu lumânarea! Și Cheloo apare, la un moment dat, în discuție. Și ceva ”iarbă”, fără tutun, însă… Așa spune prezentatorul, trecut puțin de 30 de ani! Până la urmă, a ”părăsit-o”! Și i-a rămas ”fidel” soției! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, dialogul incredibil.

I-a cerut prietenia, ea i-a acceptat-o! Nimic de zis, o prietenie între o studentă sexy și un celebru prezentator al unui mega-show cu jurați de la Antenă! Ea recunoaște că a fost atrasă de celebritatea lui, dar și de faptul că este un bărbat matur, că s-a săturat de ”puști”. Încă o dată, nimic anormal! Conversația începe ușor… Cu prezentările, cu un test al sincerității… Apoi, dezvăluirea dorințelor, și de o parte, și de alta… Intră aici în scenă și Cheloo, celebrul Cheloo! (VEZI ȘI: PREZENTATOAREA TV UMILITĂ DE FOSTUL IUBIT ȘI-A OFICIALIZAT RELAȚIA CU FOTBALISTUL-DONJUAN!)

”Cheloo are 20 cm. Tu adaugi sau scazi?”

Studenta sexy, și tatuată pe deasupra, îl pune la încercare. E vorba de Cheloo. De proporțiile bărbăției lui. Ea îi spune: ”Cheloo are 20 cm. Tu adaugi sau scazi? Pe asta o gândești!” . El îi răspunde, cu o sinceritate dezarmantă: ”În primul rând, nu poți fi tu sigură de Cheloo, dacă nu l-ai verificat personal, el vorbește mult. Eu nu m-am măsurat oficial, dar am luat acum o ruletă să văd cât înseamnă 20 de cm și siiigur nu depășesc”. Primește aprecierea tinerei: ”A fost un test de sinceritate, l-ai luat!”

Într-o altă discuție, ea îi spune că a luat-o capul de la ”iarbă”. El se oferă să fumeze împreună. Îi face și câteva mărturisiri. ”M-am întâlnit cu niște prieteni și am fumat și acum râd ca proasta din orice”, spune tânăra. ”Și nu mă inviți?”, întreabă prezentatorul. Îi spune că nu a fumat niciodată tigări normale, dar că ”iarbă” mai trage, din când în când. Și din narghilea, tot rar. (CITEȘTE AICI: UN CUNOSCUT DEPUTAT, IMPLICAT ÎNTR-UN SCANDAL SEXUAL!)

”Cum să-ți vorbesc: normal sau murdar?”

La un moment dat, bărbatul îi cere tinerei să se întâlnească cu el. Îi propune să iasă la alergat, în jurul lacului. Îi dă numărul de telefon și îi scrie: ”Sună-mă, sunt fierbinte!” Ea nu-l sună! Niciodată. Mai vorbesc despre locurile unde amândoi au făcut sex… El întreabă cum preferă să vorbească, ”normal sau murdar?” ”Normal. Deocamdată”

Discuțiile sunt, într-adevăr, uluitoare. Celebrul prezentator al show-lui de la Antenă este căsătorit, are puțin peste 30 de ani și nu a avut niciodată o imagine de donjuan. Într-un final, probabil pentru că nu a obținut ce a vrut, i-a dat fetei unfriend. (NU RATA, AICI: SCANDAL LA DINAMO! ȘEFUL L-AR FI DAT AFARĂ PE BRATU DIN CAUZA AMANTEI)

Studenta avea să mărturisească, pentru CANCAN.RO, că știa ce-o așteaptă, că nu s-a gândit o clipă să iasă cu el și a vrut să vadă cât de repede se plictisește o vedetă atunci când este refuzată constant.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a încercat să ia legătura cu prezentatorul. L-am sunat, nu a răspuns. I-am trimis mesaj, a întrebat despre ce e vorba. I-am explicat, în mare. Nu a mai dat apoi niciun semn.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...