Atentie la neatentie! Cum l-au “fentat” dinamovistii pe Ovidiu Ioanitoaia in timpul unei deplasari in strainatate!

Publicat: 03/01/2015 | 00:07
Atentie la neatentie! Cum l-au “fentat” dinamovistii pe Ovidiu Ioanitoaia in timpul unei deplasari in strainatate!

Meseria de jurnalist sportiv implica tot felul de riscuri. Ovidiu Ioanitoaia stie foarte bine acest lucru, reputatul ziarist fiindu-i furat telefonul mobil de mai multe ori, chiar in timp ce se afla pe teren.

Unul dintre cei mai indragiti jurnalisti sportivi din Romania a trecut, in decursul zecilor de ani de meserie, prin foarte multe intamplari. De unele dintre ele isi va aminti cu placere, altele insa nu au fost foarte placute. In urma cu ceva timp, in timp se afla intr-o deplasare in strainatate cu echipa Dinamo, jurnalistul s-a intalnit cu mai multi fani ai “cainilor” pusi pe glume.

Ioanitoaia este unul dintre cei mai vechi jurnalisti sportivi din Romania
Ioanitoaia este unul dintre cei mai vechi jurnalisti sportivi din Romania

Acestia l-au recunoscut si au solicitata sa faca o poza cu el. Ioanitoaia a acceptat, insa acest lucru l-a costat. Pretul? Telefonul mobil din dotare.

I-au inapoiat aparatul

“Cine sare…este caine”, au inceput fanii sa scandeze in timp ce blitz-ul se pregatea sa se declanseze, iar telefonul a disparut din buzunarul ziaristului. Pentru Ioanitoaia, povestea a avut un sfarisit placut, asta dupa ce telefonul i-a fost inapoiat.

Ioanitoaia a ramas fara telefon intr-un hotel din Capitala
Ioanitoaia a ramas fara telefon intr-un hotel din Capitala

 

CITESTE SI:

Cu cateva zile inainte de a implini 67 de ani, Ovidiu Ioanitoaia a facut infarct!

Ovidiu Ioanitoaia va fi operat la inima in Germania de un roman! „Va fi o taietura de circa 15 centimetri”

 

L-au furat si in mijlocul Bucurestiului

Ovidiu Ioanitoaia principala

Nu a fost singurul moment in care fostul realizator al emisiunii “Recursul Etapei” a ramas fara mobil. Mult mai curand, in timp ce se afla la un interviu cu Nicoale Banicioiu, intr-un hotel din Capitala, Iaonitoaia a ramas fara telefon. “Au patruns 3 tineri tuciurii, iar unul dintre ei ne-a bagat sub ochi o coala de hartie, cerandu-ne sa-l ajutam. Cu o mana a intins hartia si cu cealalta mi-a subtilizat celularul aflat pe masa. Sigur ca nu doar prostia si domnia se plătesc, ci si neatentia. Pe de alta parte însa, e inadmisibil ca poti ajunge, ziua in amiaza mare, victima hotilor intr-un hotel de 5 stele situat in plin centrul Bucurestiului, hotel prevazut cu portar si cu camere de supraveghere!”, a spovestit ziaristul neplacuta intamplare.