”Au apărut 4 filmări cu Răzvan Ciobanu pe care se mai vede o persoană în mașină”. Răsturnare de situație

Publicat: 04/05/2019 | 13:09

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină în a doua zi de Paște, iar acum o nouă teorie dă peste cap totul. O femeie susține că există 4 filmări cu Răzvan Ciobanu pe care se mai vede o persoană în autoturism.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină. Joi, 2 mai, designerul a fost condus pe ultimul drum de familie și prieteni. Acum însă după moartea lui, există din ce în ce mai multe semne de întrebare cu privire la tragedia în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața. Există o ipoteză conform căreia designerul ar fi fost urmărit de două clanuri interople, din București și Constanța, la care acesta ar fi avut datorii.

De asemenea, lângă Răzvan Ciobanu, chiar pe scaunul șoferului, se spune că ar fi fost o altă persoană, care s-ar fi aruncat din automobil înainte ca acesta să intre în câmp. Zilele trecute, o tânără a postat un mesaj misterios pe contul de socializare al designerului care a stârnit un val de controverse în rândul internauților. (CITEȘTE ȘI: UN EXPERT ÎN DOMENIUL POLIȚIEI JUDICIARE ARUNCĂ “BOMBA”: DE CE A FOST GĂSIT TRUPUL LUI RĂZVAN CIOBANU CU MÂINILE ÎN SUS)

”Sunt 4 filmări din Năvodari și una din Corbu, de pe camerele de supraveghere, realizate cu fix 16 minute înainte accidentului. Se vede clar că sunt 2 bărbați în mașină. Poliția are aceste informații, dar e mai simplu să clasezi un accident rutier, decât o crimă. Prietenii știu de ce”spune femeia într-o postare care a fost ștearsă de pe pagina designerului la câteva ore după ce a fost scrisă.

Femeia însă nu a dat mai multe informații, cu toate că a fost luată la întrebări de ceilalți internauți.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei.

Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac. (VEZI ȘI: CU CE PREȚ SE VÂND PE OLX ROCHIILE FĂCUTE DE RĂZVAN CIOBANU, DUPĂ TRAGEDIE)

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj – designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

Citește și...