Au apărut doi martori-cheie în cazul crimelor din Caracal: „A aruncat fete de la etajul 4”

Publicat: 19/08/2019 | 08:18
Au apărut doi martori-cheie în cazul crimelor din Caracal: „A aruncat fete de la etajul 4”

Cazul de la Caracal este departe de a fi încheiat, apar noi detalii, dar și martori-cheie, în ceea ce îl privește pe criminalul Gheorghe Dincă. Unu dintre ei a declarat că Dincă se ocupa de foarte mult timp de racolarea fetelor, care erau duse în Italia. Mai mult decât atât, pe unele le-ar fi aruncat de la etajul patru.

Știu că a aruncat niște fete de la etajul patru (n.r. Gheorghe Dincă). Și el bineînțeles a spus că s-a aruncat ea și nu știu ce, dar mă rog, de aici a scăpat. Polițiștii știu totul, dar nu fac nimic„, a declara unul dintre cei doi martori.

Ăștia făceau Italia pe vremuri, aduceau, plecau cu ele, când era nebunia aia de nu se pleca fără viză. Dădeau și ei 400, 500 de mărci și treceau dincolo, le duceau la muncă. A dus-o și pe cumnata-sa. Era unul, îi ziceau ăștia Cocoșu, că mergea ca un cocoș, era un dobitoc, pe toate le amenința că le taie cu cuțitul. La cercetări era fostul comandant Mirea, pe vremea aia. Ați aflat de ăla, cine e ăla de a vorbit cu Alexandra la telefon, polițistul? Pistol îl cheamă„, mărturisește cel de-al doilea martor.

Răzvan Dumitrescu a prezentat, duminică, la Subiectiv, mărturiile a doi martori care au date-șoc despre ororile de la Caracal. „Mărturisirile nu sunt neapărat despre Dincă, despre ce se întâmplă acum la Caracal, ci despre situația cu rețelele de acolo, pentru că se pare că e o zonă care a fost bântuită de anumite rețele. Acesta e mediul, în care au însămânțat și acum au cules o recoltă întreagă. Și peste recolta asta trebuie să vină anchetatorii să facă lumină în cazul acesta. Dar, sămânăța a fost pusă cu mulți ani înainte„, a explicat Răzvan Dumitrescu.

Citește și...