Au facut bilantul dupa petrecerea de botez! Vezi cati bani au facut Pepe si Raluca Pastrama!

Publicat: 31/08/2015 | 11:42
Au facut bilantul dupa petrecerea de botez! Vezi cati bani au facut Pepe si Raluca Pastrama!

Petrecerea de botez a fiicei lui Pepe s-a incheiat destul de bine pentru artist, Raluca si restul Familiei Pastrama. Un profit frumusel le-a intrat in buzunare, pe masura mesei fastuoase cu 250 de invitati!

Petrecerea cu preparate si tinute alese a avuut loc duminica seara intr-un restaurant din Capitala, iar pe lista invitatilor la petrecerea de crestinare a micutei Rose au fost o serie de invitati de marca. In total, ospatarii au carat bucate sofisticate pentru 250 de persoane, care, asa cum se obisnuieste, si-au lasat contributiile la plecare, fie ca era vorba de plicuri cu bani sau cadouri pentru fetita.

botez pepe

Luni dimineata, Pepe a facut un prim bilant al petrecerii, iar rezultatul a fost satisfacator. Dupa ce a facut monetarul, Pepe a constatat ca a strans o suma aproximativa de 40.000 de lei, care le-a acoperit integral cheltuielille si i-a lasat si cu o buna parte, profit!

botez pepe

Cadourile, duse cu doua masini!

Nu este insa de neglijat nici numarul cadourilor primite de mezina familiei, care cu greu au incaput in doua masini. Cel putin pentru cateva luni, pana ce Rosa va creste, Raluca a scapat de grija cumpararii hainutelor. Rochite, bluzite, body-uri de bebelus, dar si hainute mai groasa, pentru iarna care se apropie, toate au ajuns in „garderoba” fetitei, parintii acesteia punandu-si deja problema unede le vor depozita.

botez pepe

Nici bijuteriile nu au fost de negljat, pentru ca invitatii „de vaza” au preferat sa-i aduca in dar Rosei lantisoare fine de aur, bratari de argint sau cercelusi, unele bijuterii fin chiar batute in pietre pretioase. Toate acestea ii vor fi de mare folos fetitei, atunci cand va ma creste si se va transforma intr-o fetita…cocheta.!

(M.N.)

 

Citește și...