Au pus punct relației! Nicoleta și Bogdan, foști concurenți la Exatlon, s-au despărțit. Toate detaliile rupturii

Publicat: 19/12/2019 | 16:27

Nicoleta Luncă și Bogdan au început o relație la scurt timp după terminarea celui de-al treilea sezon de la Exatlon. Tânăra a fost finalistă în cea de-a treia ediție a show-ului, iar bărbatul a fost unul dintre participanții în primul sezon. Cei doi au început o poveste de dragoste după ce s-au cunoscut la o petrecere. De atunci au fost tot timpul împreună.

Este un băiat minunat, ne înțelegem foarte bine, suntem peste tot împreună”, le-a spus Nicoleta prietenilor la scurt timp după ce a început o relație cu Bogdan.

Povestea lor de dragoste a durat, din păcate, doar câteva săptămâni. Pentru că, recent, Bogdan și Nicoleta au pus punct relației. Potrivit unor surse, cei doi nu s-ar fi potrivit pe termen lung, astfel că legătura a durat doar câteva săptămâni.

Nicoleta Luncă, scandal cu Costin Gheorghe

În ultima ediție a Exatlon, ”Războinicii” și ”Faimoșii”, au rămas fără antrenori, iar spritele s-au încins mai repede, în aceste condiții. Ultimul scandal a fost între Costin Gheorghe și Nicoleta Luncă.

Cei doi s-au luat la ceartă. Costin s-a enervat cand Nicoleta a venit să exerseze finalul imediat după terminarea unui meci. Iată dialogul celor doi.

Costin: ”Nicoleta! Nicoleta! Nicoleta!”

Nicoleta: ”Gata, mă, că am aruncat una”

Costin: ”Păi, ce gata? Ce «gata, mă»? Vorbește frumos, nu «gata, mă». Nu ești «mă» cu mine”

Nicoleta: ”Eu zic cum vreau, da?”

Costin: ”Nu-mi zici «mă», că eu te respect pe tine. Când ai vorbit, ți-am vorbit frumos. (…) Nu cu «mă» la mine, da, că nu-s de-o seamă… Vezi că am 30 de ani”

Nicoleta: ”Vorbesc cum vreau”

Costin: ”Vezi că esti nesimțită! Ești nesimțită, ești obraznică, tu vorbești cu toată lumea urât! Ia-ți cornițele alea din cap că ți le tai!”

Citește și...