Au stabilit ASTA in urma cu putin timp! Rezultatele autopsiei in cazul actritei ucise pe malul Somesului te vor cutremura.

Publicat: 18/11/2014 | 19:10
Au stabilit ASTA in urma cu putin timp! Rezultatele autopsiei in cazul actritei ucise pe malul Somesului te vor cutremura.

Medicii legisti au realizat autopsia in cazul actriţei Gabriela Dorgai, de la Teatrul de Nord din Satu Mare, gasita moarta pe malul Somesului, iar rezultatele sunt cutremuratoare

Zeci de persoane au fost audiate in acest caz, iar autopsia a confirmat ca femeia a fost abuzat sexual. In urma autopsiei s-a constatat ca moartea Gabrielei Dorgai a fost violenta, prin strangulare, iar aceasta a fost violata. Anchetatorii au intocmit si portretul-robot al criminalului si spera sa-l prinda pe acesta in cel mai scurt timp.

Actrita Gabriela Dorgai a fost violata
Actrita Gabriela Dorgai a fost violata

Actrita Gabriela Dorgai a fost gasită moarta saptamana trecuta, pe malul Somesului, in municipiul Satu Mare, aceasta fiind dezbracata de la brau in jos, iar langa cadavru se afla poseta femeii.

Recompensa de 25.000 de euro

crima

Poliţia maghiara ofera o recompensa de 7,2 milioane forinti, aproximativ 25.000 de euro, persoanelor care furnizeaza informatii ce pot duce la capturarea criminalului lui Kardosné Gyurik Krisztina. Anchetatorii banuiesc ca acesta ar fi ucis-o si pe actrita Gabriela Dorgai.
Krisztina a fost gasita moarta pe malul Dunării, in aceleasi conditii ca si actrita romanca: dezbracata de la brau in jos, cu un singur pantof. Ambele au murit prin asfixie mecanica si au fost violate. Anchetatorii maghiari sustin ca ar fi vorba despre un psihopat ce-ar fi ales-o la intamplare pe femeia din Ungaria, care alerga. Procurorii maghiari suspecteaza ca ucigasul ar fi de naţionalitate romana.(B.G.)

BLACK FRIDAY 2014: Televizoare Ultra HD, sisteme home cinema, aparate foto, videoproiectoare si navigatii GPS la reducere

 

Citește și...