AUDIENȚE TV. Cifrele nu mint, iar Dan Capatos îi privește pe toți de sus

Publicat: 06/11/2018 | 17:32

AUDIENȚE TV. Cifrele nu mint, iar Dan Capatos îi privește pe toți de sus. Nimeni nu stă în fața emisiunii Xtra Night Show, moderată de atâta amar de vreme de Dan Capatos. Lider incontestabil de audiență, Dan Capatos își poate freca mâinile și se poziționează, încă o dată, în fruntea clasamentului. 

Conform informațiilor prezentate de spynews.ro,

  •  – Xtra Night Show a înregistrat aseară o medie de 17.8 market share şi un rating de 3.
  •  – Pe intervalul emisiunii Xtra Night Show, Pro Tv a bifat o media de 15.8 market share şi o medie de rating de 2.7.
  •  – Pe locul trei s-a clasat Kanal D cu o medie de share de 7.3 şi un rating de 1.2.

Tot ieri, Teo Trandafir și-a făcut debutul la cârma emisiunii „Vrei să fii milionar”, însă cifrele înregistrate de emisiunea ei au fost modeste. Teo a reuşit să puncteze o medie de 8 share şi un rating de 1.7.

CITEȘTE ȘI: DAN CAPATOS, SURPRINS DE UN MESAJ PE CARE L-A PRIMIT ÎN TIMP CE ERA ÎN DIRECT LA TV. L-A CITIT IMEDIAT: “MI S-A PĂRUT EMOŢIONANT”

Dan Capatos nu a putut să îi privească ”de sus” și pe americani. Vedeta de televiziune a trecut prin momente mai puțin plăcute

Dan Capatos a trecut prin clipe de coșmar, la începutul anului, când asupra sa a fost găsit un obiect pe care americanii l-au considerat suspect. S-a întâmplat chiar atunci când intenționa să intre în Ambasada SUA. Prezentatorul TV a povestit, cu lux de amănunte, ce s-a întâmplat. Dan Capatos a fost pus să-și golească geanta și buzunarele, moment în care americanii au văzut o cutie “suspectă”, în interiorul căreia se afla o amuletă primită de la cunoscutul astrolog Marian Golea.

„Am fost să iau viză de America fiului meu. Şi mi-au scos din geantă tot: căşti, brichetă, nu mai ştiu ce… Şi au scos asta! «Hopa! Ce e asta, domnule?» I-am zis: «Nu ştiu! O amuletă…»”, a povestit, amuzat, Dan Capatos.

Din fericire pentru Dan Capatos, lucrurile s-au încheiat cu bine.

 

 

Citește și...