Acasă » Exclusiv » El e miliardarul secret al țării! 😎🔝🏆👌 Augustin Oancea, stăpânul Energiei României, a petrecut ca regii, trei zile și trei nopți!

El e miliardarul secret al țării! 😎🔝🏆👌 Augustin Oancea, stăpânul Energiei României, a petrecut ca regii, trei zile și trei nopți!

De: Cristian Blanuta 21/08/2022 | 22:25

Să te tot ții cu Augustin Oancea, nimeni altul decât ”bosulică” de la ”Energie”! Afaceristul de un miliard de euro a dat mega-petrecere de sute de mii de euro, la Mamaia. Acolo unde a luat o mare bucată de plajă doar pentru el – evident că totul organizat legal pe o companie care a închiriat – și unde și-a pus restaurantul Glamour (condus cu mare dibăcie de soție 😂😂😂) pentru protocoale. A fost ziua lui, așa că a legat trei zile și trei nopți, udate cu râuri de șampanie, vinuri alese, tot tacâmul! Vineri, spre seară, au început să se adune invitații, la restaurantul lui din ”buza” mării. Începea regeasca petrecere! CANCAN.RO nu a ratat evenimentul și vă prezintă, în exclusivitate, imagini unice de la locul faptei. Nea Augustin este de azi vedeta Românieiiiiiii!

Tip discret în apariții publice, dar în spatele lui stă o cifră de afaceri amețitoare: în jurul unul miliard de euro! Chiar că să te ții bine! Nimeni nu zice nimic de el, că na, e “protejat” 😂😂🤦‍♂️🤦‍♂️. Energia, domeniul bănos pe care l-a îmbrățișat în urmă cu vreo 15 ani, l-a împins către culmi despre care omul de rând nici nu știe că există. Treaba merge brici, nici pandemia nu l-a ”zguduit”, ba chiar a avut profit de profit… Gurile rele zic de niște combinații cu situațiile financiare, dar cine poate ști. Să lăsăm, deocamdată, afacerile astea care-ți fură mințile. S-o dăm pe petrecere. Că și aici omul e-n mână!

Augustin Oancea și soția lui își fac apariția la restaurant, unde va începe mega-petrecerea de sute de mii de euro (Foto: CANCAN.RO)

Petrecere de sute de mii de euro, pe plaja de la Mamaia

Augustin Oancea și-a serbat cu fast ziua de naștere. A vrut s-o facă lată, așa că și-a ”fardat” restaurantul și l-a pus la dispoziția amicilor lui pentru trei zile și trei nopți, cu tot cu o bucată de plajă, concesionată special pentru ca totul să iasă brici. Și el, în mijlocul petrecerii, regele sărbătorit! Patronul Tinmar Energy a dat startul într-o zi de vineri, spre seară. Atunci au început să-i ”curgă” invitații. Au ”pipăit” localul, au închinat un păhărel, au gustat câte ceva. Dar valurile sparte ale mării i-au chemat acolo. Unde s-a ”pus” de un foc de artificii profesional, așa cum doar la Sydney, de Anul Nou, se luminează cerul. Apoi, s-au retras la culcare. Venea, neastîmpărată tare, a doua zi.

(CITEȘTE ȘI: VIDEO EXCLUSIV. DOMNUL ”TINMAR” A FĂCUT SENZAŢIE LA DESCHIDEREA NUBA DE IARNĂ. MULTIMILIONARUL ŞI SOŢIA AU DANSAT CA-N ”DIRTY DANCING”! MEGA-AFACERISTUL AUGUSTIN OANCEA ŞI PARTENERA LUI DE VIAŢĂ AU PĂRĂSIT CLUBUL APROAPE DE 3.30 DIMINEAŢA)

Pe plajă și la restaurant aveau să se relaxeze invitații, aleși pe sprânceană, acolo unde s-au delectat cu mâncăruri alese la brunch-ul organizat de sărbătoritul miliardar al României. Și, uite așa, curge timpul. După-amiază, Augustin a pocnit din degete, iar formația de lăutari, venită de la Ploiești, a intrat în horă. Băieții au ”dinamitat” puțin atmosfera. Până pe la ora 20:00, când Augustin Oancea și invitații lui dragi au început să se retragă înspre camere. Nuuuu, nicidecum la somn! Ca doar petrece regele!

Miliardarul și soția lui, apariție spectaculoasă

Oamenii și-au tras puțintel sufletul și au apărut, după vreo oră, dornici să ducă petrecerea până-n pânzele albe. Miliardarul și soția lui au revenit și ei, el, îmbrăcat lejer, de vară, cu un ceas de aur Audemars Piguet, de peste 100.000 de euro, strângându-i încheietura, ea, cu o superbă rochie roz din paiete. S-au așezat, cu toții, la aceeași terasă. Iar afaceristul de un miliard de euro a trecut pe la fiecare, pufăind din trabucul de foi.

Șampania a curs valuri, pe ritmurile muzicale ale lui Tavi Colen și ale iubitei lui, Emma, petrecerea fiind condimentată și cu mereu deliciosul Martini Fiero. Așa face orice om cu bani cu nemiluita: îl ia pe Tavi Colen 😂🤦‍♂️😂🤷‍♂️😂😂. Și nu numai ei le-au sensibilizat timpanele invitaților. Doi cântăreți de cover-uri își puneau, și ei, amprenta pe momentul de neuitat al miliardarului secret al României. Chiar un karaoke s-a ”încins”, la un moment dat, iar invitații au apucat, fără reținere, microfonul. Și s-a dus și ziua de sâmbătă! Avea să curgă, la fel, și cea de duminică… “Faraonică” petrecere, trei zile și trei nopți! La banii lui… a rupt tot 😂😂😂😂.

Augustin Oancea și-a făcut apariția la petrecerea lui cu un ceas Audemars Piuguet, de peste 100.000 de euro (Foto: CANCAN.RO)

Parcarea, plină cu ”bijuterii” pe patru roți!

Dacă petrecerea a fost regească, parcarea nu s-a lăsat mai prejos! Miliardarul secret al României și-a etalat ”bijuteriile” pe patru roți. Și a avut ce, nene! Aaaaa, și e doar o parte a inestimabilei averi.

Un Range Rover 2022, un Mercedes EQS și un Porsche Taycan Turbo, toate însumând peste 500.000 de euro au fost capul de afiș.

Afacerile lui Augustin Oancea, omul de peste un miliard de euro

Să spunem, din start, că Augustin Oancea, unul dintre băieții deștepți din energie, implicat în nu mai puțin de 20 de companii, controlează cel mai mare trader românesc de energie, TINMAR ENERGY.

Aruncând un ochi pe Registrul Comerțului, compania care are ca obiectiv de activitate comercializarea energiei electrice a fost fondată în urmă cu șapte ani. TINMAR ENERGY SA este compania ”mamă”, care are acționari MARTIN OIL ENERGY S.R.L., cu 78.86 la sută din acțiuni, și VICTORY EXECUTIVE S.R.L., cu 21.14 la sută din acțiuni.

Din prima, MARTIN OIL, Augustin Oancea are 98,72 la sută din acțiuni, iar George Alexandru Oancea, 1,28. În cea de a doua, VICTORY EXECUTIVE, George Alexandru Oancea este acționar unic (100%).

Pandemia nu a fost deloc o povară pentru afaceristul Augustin Oancea. Ba chiar a avut un profit foarte mare. Trăgând linie la finalul anului 2021, cifra de afaceri a companiei TINMAR ENERGY a fost de 3.568.309.044 de lei, o creștere cu 62 la sută față de anul precedent. Iar profitul, 142.806.335 de lei, aproximativ 28,5 de milioane de euro, cu 27 la sută mai mare faţă de cel din 2020.

Pentru TINMAR GREEN ENERGY SRL, cifra de afaceri a fost mai mică, în același an, 2021, 5.102.743 de lei, dar cu 36 la sută peste anul precedent. Profitul a fost de 3.388.610 lei, cu 553 la sută mai mult.

În dreptul companiei TINMAR IMPEX SRL se regăsește o pierdere de 45 de lei la profit, pentru anul 2021.

Augustin Oancea a făcut chef de chef, trei zile și trei nopți, cu ocazia zilei de naștere (CANCAN.RO)

Oancea, prima tranzacție cu energie

Potrivit Ziarului Financiar, Augustin Oancea făcea prima tranzacție în 2007. Tinmar Ind, compania sa de atunci, avea o cifră de afaceri de 15 milioane de euro, dar în doar opt ani ajungea la 650 de milioane de euro.

Scena tranzacţiilor cu energie era dominată, atunci când Augustin Oancea ”ataca” atractivul domeniu, de Energy Holding, compania omului de afaceri Bogdan Buzăianu, finul fostului ministru PSD al industriilor, Dan Ioan Popescu. De atunci, pas cu pas, miliardarul secret al României, cum l-a numit CANCAN.RO, a făcut pași mari spre vârful ierarhiei.

(NU RATA: STENOGRAMELE ULUITOARE ÎNTRE OAMENII LUI ALIN NICA, PREȘEDINTELE CJ TIMIȘ, ȘEFUL DE CABINET ȘI CARAGHIOSUL BIRLIC: ”AȘTEPT RĂSPUNS DE LA KUTTY!” AFACEREA „AEROPROSTUL INTERNAȚIONAL DIN TIMIȘOARA“ CU ARABII ȘI MILIOANELE DE €, EP. 2)

În 2017, Oancea își unifica business-urile de energie, gaze și produse petroliere prin absorția de către Tinmar Energy a Tinmar Gas și Tinmar Oil.
Asta după ce, cu doi ani înainte, diviza compania-mamut, Tinmar Ind, care grupa atunci toate cele trei activități, în Tinmar Oil (urmașa juridică a Tinmar Ind), Tinmar Energy și Tinmar Gas.

TINMAR, amendată de Oficiul Concurenței și ”prinsă” în dosar de evaziune

Nu a fost chiar totul ca la carte. Schemele evazioniste și practicile anti-concurențiale au fost dovedite prima dată de Oficiul Concurenței, în 2016, iar TINMAR era amendată cu 15 milioane de lei. Doi ani mai târziu, DIICOT deschidea un dosar de evaziune fiscală și de spălare de bani, iar TINMAR era parte din el, ca firmă care a beneficiat de „schema de discounturi ale Rompetrol”, generatoare de prejudiciu de 40 de milione de lei la bugetul de stat.

Perioada de început a pandemiei nu a zguduit compania. Profitând de starea de urgență, apoi de cea de alertă, dar și de achizițiile de energie electrică la prețuri preferențiale, TINMAR avea să înregistreze, în ultimii doi ani, profit net de sute de milioane de lei. Devenea principala firmă abonată la achiziții publice netransparente și cu încredințare directă.

Surse, atenție, neverificate spun ca succesul fulminant al exploziei grupului de companii s-ar datora și “modificărilor” din anii anteriori ale situațiilor financiare verificate de bănci (mai precis, balanțe / bilanțuri). Plus mega relații, din cadrul băncilor, care “închid” ochii, prietenește, la aceste practici.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai făcut bogat”
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai...
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de liderul AUR
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...