Acasă » Cancan » Stenogramele ULUITOARE între oamenii lui Alin Nica, președintele CJ Timiș, șeful de cabinet și caraghiosul Birlic: ”Aștept răspuns de la Kutty!” Afacerea „Aeroprostul Internațional din Timișoara“ cu arabii și milioanele de €, ep. 2

Stenogramele ULUITOARE între oamenii lui Alin Nica, președintele CJ Timiș, șeful de cabinet și caraghiosul Birlic: ”Aștept răspuns de la Kutty!” Afacerea „Aeroprostul Internațional din Timișoara“ cu arabii și milioanele de €, ep. 2

De: Răzvan Scarlat 27/07/2022 | 23:40

Alin Adrian Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a încercat să dea lovitura prin omul lui Tzancă Uraganu’, caraghiosul Cristian Birlic. Un terminal cargo era în plan să fie construit pe Aeroportul Internațional din inima Banatului (TOATĂ POVESTEA AICI), doar că afacerea de mai multe milioane de euro s-a „evaporat” din cauza unor hectare de teren, care se află în proprietatea Ministerului Transporturilor (DETALII ÎN EXCLUSIVITATE AICI). CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, conversațiile de pe WhatsApp dintre „eroii” care au încercat să dea un „tun” financiar cu care să-și asigure bătrânețile.

Afacerea l-a avut ca „intermediar”, potrivit informațiilor CANCAN.RO, pe afaceristul Cristian Birlic, cel care, practic, a făcut legătura între Alin Adrian Nica și Anyian Kutty, proprietarul Clarion Shipping Services LLC. După ce Alin Adrian Nica, președintele CJ Timiș, și-a adus, în urmă cu doar câteva luni, un nou șef de cabinet – Iosif Nicoară – în schemă a intrat și Cristian Birlic, din câte se pare intermediar în afaceri pe axa Timișoara – Dubai. Iosif Nicoară a fost responsabil pentru atragerea lui Cristian Birlic, cel căruia Tzancă Uraganu’ îi poartă un respect deosebit, în combinație. Un „parteneriat” care nu a avut, însă, sorți de izbândă.

(VEZI AICI: ROTOFEIUL CARE A SĂRĂCIT GAMBIA ȘI-A GĂSIT O NOUĂ VĂCUȚĂ: REPUBLICA CENTRAFRICANĂ! BOGDAN BUZĂIANU PREGĂTEȘTE O MEGA COMBINAȚIE ÎN AFRICA. TOTUL A FOST PUS LA CALE LA DUBAI + CINE ÎL AJUTĂ)

Discuții pe WhatsApp între Iosif Nicoară și Cristian Birlic

În luna martie a acestui an, Alin Nica, Iosif Nicoară și Cristian Birlic au fost fotografiați împreună, la masă, în Dubai, ca niște parteneri de afaceri puși pe fapte mari. Afacerea „Aeroportul Internațional din Timișoara” nu s-a mai concretizat. „Inițiativa” pentru construirea unui terminal cargo este, pentru moment, în stand-by. Și, cel mai probabil, așa va rămâne și pe viitor. În continuare, CANCAN.RO vă prezintă doar o parte din conversațiile lungi de pe WhatsApp care au avut loc între Iosif Nicoară, șeful de cabinet al lui Alin Adrian Nica, și intermediarul Cristian Birlic, așa-zisul „frate” al arabului Anyian Kutty.

Discuția a început simplu. Iosif Nicoară a solicitat, potrivit protocolului, un e-mail, pentru ca totul să fie oficial. S-au schimbat amabilități și s-au pus la cale mese împărătești.

Iosif Nicoară: Asta e adresa de e-mail. Nu am primit nimic până acum.

Cristian Birlic: Îl sun imediat și te anunț. Mâine verifică de ce nu a ajuns. Vezi că am ajuns la Timișoara, vreau să te văd.

Iosif Nicoară: Să ne organizeze Adi (n.r. Alin Adrian Nica, președintele CJ Timiș) un prânz la el. Să pregătească un prânz bun. Sau cina. 04.02 sau 25.02, când ar fi mai bine pentru voi să veniți încoace?

Cristian Birlic: Am vorbit cu Kutty și cel mai bine pentru noi ar fi 16-17 februarie să venim, ce zici?

Iosif Nicoară: În principiu e ok, confirm cu președintele și îți spun. 17.02 e ok. Așa rămâne. Să faceți e-mail către noi și demarăm toate procedurile.

Președintele CJ Timiș voia să dea lovitura prin omul lui Tzancă Uraganu’, caraghiosul Birlic!

„Domnu’ ești? Ați trimis e-mail-ul?”

Ulterior, mega-combinația a început să scârțâie. Iosif Nicoară a început să „urle” după e-mail, în timp ce Cristian Birlic să-l amâne. Și să obțină o altă dată pentru întâlnire, în speranța că șeicul arab va „mușca” până la urmă.

Cristian Birlic: Ok. L-am sunat acum și a zis că e în ședință și mă sună mai târziu.

Iosif Nicoară: 17 rămâne. Să veniți la noi… Ora 10, la sediul CJ Timiș. Am trimis mail pentru 17. Ați trimis mail-ul?

Cristian Birlic: Azi, la 18:30, mă văd cu Kutty și trimitem, te anunț după ce l-am trimis. Te pup!

Iosif Nicoară: Ați trimis e-mail-ul? Te-am sunat! Ești? Domnu’, ești? Ați trimis e-mail-ul?

Cristian Birlic: Nu am trimis, de aia te-am sunat ieri. Sună-mă când poți.

„Aștept răspuns de la Kutty. Pentru mâine!”

Mai apoi, Iosif Nicoară i-a trimis lui Cristian Birlic un „draft” pe care să-l trimită pe adresa Consiliului Județean Timiș. Orice pentru ca super-afacerea să nu pice.

Iosif Nicoară: Domnului președinte Alin Adrian Nica. Având în vedere apariția unor situații neprevăzute care necesită prezența noastră în Dubai, respectuos vă adresez rugămintea de a reprograma întâlnirea noastră pentru sfârșitul lunii martie 2022 cu precizarea ca data exactă să o convenim de comun acord într-o corespondență ulterioară. Cu deosebită considerație.

Iosif Nicoară: Trimiteți neapărat azi. Eu aș propune 24 sau 25.03. Ideea e să o avem stabilită să o putem trece în agendă. E foarte important. Ați trimis mail-ul? Hai încoace într-o oră, două să vorbim.

Cristian Birlic: Aștept răspuns de la Kutty. Pentru mâine.

Iosif Nicoară: Ok. Noi așteptăm ora și locul. Aș propune 18.

Cristian Birlic: În principiu a zis că e ok, dar îmi confirmă când ajunge la birou.

Birlic, cu alți cunoscuți de-ai săi
Birlic, cu alți cunoscuți de-ai săi

(NU RATA: CANCAN.RO DEZVĂLUIE AZI O MEGA-AFACERE IMOBILIARĂ. POVESTE EXCELENTĂ CU MAFIOTUL ITALIAN DE PE IAHT, MIRCEA GEOANĂ ŞI CEL MAI BUN PRIETEN AL SĂU, MILIARDARUL „DOM PERIGNON”!)

„Cum stăm cu investitorul? Venim încolo? „

La sfîrșitul lunii martie 2022, cei trei crai de la Răsărit – Nica, Nicoară și Birlic – s-au dus la Dubai în speranța că arabii pot construi respectivul terminal cargo. Doar că terenul de 46 de hectare lipsea. Anyian Kutty a oprit rapid discuția când a aflat situația.

Iosif Nicoară: Despre întâlnire, poate vrea să ne vedem la sediu la Kutty, în special pentru poză. Văd ce zice și te anunț după ora 10.

Cristian Birlic: Ok. Unde vreți voi.

Iosif Nicoară: Ce distanță e de la tine la ei la sediu?

Cristian Birlic: 30 de minute dacă nu e trafic.

Iosif Nicoară: Ai putea veni cu Khaldoun după noi? Cu mașina lui?

Cristian Birlic: La ce oră?

Iosif Nicoară: Îți spun după ce vorbesc cu Alin (n.r. Alin Adrian Nica, președintele CJ Timiș).

Cristian Birlic: Ok.

Iosif Nicoară: La ora 14 să fie Khaldoun aici, te rog. Neața. Cum stăm cu investitorul? Venim încolo? Salut! Ce vești ai?

Și punct final! Alin Adrian Nica, Iosif Nicoară și Cristian Birlic s-au dus doar în excursie la Dubai. Adio, terminalul de milioane de euro!

Într-un interviu acordat pentru GÂNDUL.RO, Alin Adrian Nica s-a spălat pe mâini și s-a dezis de „intermediarul” Cristian Birlic. Mai exact, nu și-a amintit de el! Clasic, nu-i așa?

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Cele patru ZODII care vor avea o toamnă excelentă! Vor avea parte numai de vești bune
Cele patru ZODII care vor avea o toamnă excelentă! Vor avea parte numai de vești...
FOTO. Ce mai face femeia care i-a băgat în depresie pe Marius Niculae și Adrian Mititelu jr.
FOTO. Ce mai face femeia care i-a băgat în depresie pe Marius Niculae și Adrian...
Detalii BOMBĂ despre nunta lui Ianis Hagi! Au încercat să țină totul secret, dar s-a aflat!
Detalii BOMBĂ despre nunta lui Ianis Hagi! Au încercat să țină totul secret, dar s-a...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Scriitorul român îndrăgostit la 70 de ani de o femeie cu 35 de ani mai mică: „Şi-ar fi dorit să fiu iubita lui secretă”
Scriitorul român îndrăgostit la 70 de ani de o femeie cu 35 de ani mai...
Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs
Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs
Cum trebuie să folosim aerul condiționat pe caniculă. Trucuri pentru a evita facturi uriașe la energie
Cum trebuie să folosim aerul condiționat pe caniculă. Trucuri pentru a evita facturi uriașe la...
Oaspeți filmați cu camera ascunsă în timp ce fac sex sau se dezbracă: fenomenul care a invadat industria închirierilor pe termen scurt
Oaspeți filmați cu camera ascunsă în timp ce fac sex sau se dezbracă: fenomenul care...
Mașinile diesel, interzise în mai multe orașe. Unde nu mai poți circula cu mașina pe motorină?
Mașinile diesel, interzise în mai multe orașe. Unde nu mai poți circula cu mașina pe...
Cum arată locul în care Diana Maria și-a găsit sfârșitul după ce a fost atacată de urs. Detaliul cutremurător observat de internauți
Cum arată locul în care Diana Maria și-a găsit sfârșitul după ce a fost atacată...
"Regele florarilor” din București trece prin clipe grele. Fiul său a murit într-o închisoare din...
La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra la un mare hotel, unde era o mare cofetărie și ne aducea prăjituri acasă și tort.”
La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra...
Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!
Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici...
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note a primit după recorectare:
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note a primit...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am dus la bunăciunea asta în bar şi, după ce am servit-o cu un pahar…
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am dus la bunăciunea asta în bar şi, după ce am...
WhatsApp are o nouă funcție pe care utilizatorii o vor adora. Cum funcționează aceasta?
WhatsApp are o nouă funcție pe care utilizatorii o vor adora. Cum funcționează aceasta?
Descoperire TULBURĂTOARE despre apa de băut din Europa
Descoperire TULBURĂTOARE despre apa de băut din Europa
S-a aflat! Ce avere are Monica Tatoiu și pe ce cheltuiește cei mai mulți bani: „Nu am făcut o vacanță fără mai puțin de 10.000 de euro și...„
S-a aflat! Ce avere are Monica Tatoiu și pe ce cheltuiește cei mai mulți bani:...
Peștele pe care românii adoră să-l mănânce în vacanțele din Grecia și Italia se va regăsi și în Marea Neagră. Are o carne delicioasă și o sursă bogată de vitamine și minerale
Peștele pe care românii adoră să-l mănânce în vacanțele din Grecia și Italia se va...
Stațiunea de pe litoral care strălucește în această vară. E ideală pentru familiile cu copii, are o plajă superbă, nisip fin, prețuri mici, mâncare bună, iar turiștii se bat pe rezervări
Stațiunea de pe litoral care strălucește în această vară. E ideală pentru familiile cu copii,...
S-a pus limită. DECIZIE FINALĂ și definitivă pentru banii românilor. NIMENI nu poate depăși
S-a pus limită. DECIZIE FINALĂ și definitivă pentru banii românilor. NIMENI nu poate depăși
Andreea Bălan, la un pas să își piardă viața, după un stop cardiac, mărturii cutremurătoare
Andreea Bălan, la un pas să își piardă viața, după un stop cardiac, mărturii cutremurătoare
Cele mai bune jocuri video create în România vor fi premiate. Care sunt categoriile?
Cele mai bune jocuri video create în România vor fi premiate. Care sunt categoriile?
Finlanda adoptă o lege care împiedică Rusia să încurajeze migraţia ilegală către UE
Finlanda adoptă o lege care împiedică Rusia să încurajeze migraţia ilegală către UE
Se INTERZIC telefoanele mobile. Ordinul, deja emis pe 9 iulie: O măsură esențială
Se INTERZIC telefoanele mobile. Ordinul, deja emis pe 9 iulie: O măsură esențială
Constantin Enceanu, un artist bine plătit. Care e tariful la un eveniment
Constantin Enceanu, un artist bine plătit. Care e tariful la un eveniment
Un elev din Beiuș promovase Bacalaureatul cu media 6.46, dar a făcut contestație. De necrezut cum s-au modificat notele lui și ce a urmat
Un elev din Beiuș promovase Bacalaureatul cu media 6.46, dar a făcut contestație. De necrezut...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a...
Cum a reacționat un britanic care a călătorit cu trenul în România, la clasa I. Ce a zis când a ajuns la vagonul de clasa a II-a
Cum a reacționat un britanic care a călătorit cu trenul în România, la clasa I....
Andreea Bălan, mărturii emoționante despre momentul în care a fost la un pas de moarte pe masa de operație: ”Nu inima a fost problema atunci”
Andreea Bălan, mărturii emoționante despre momentul în care a fost la un pas de moarte...
Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”
Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au...
I se spune Bali de Europa. Ajungi ușor din România cu avionul sau mașina. E mai ieftină ca Grecia
I se spune Bali de Europa. Ajungi ușor din România cu avionul sau mașina. E...
Câți bani plătești lunar pentru cea mai ieftină Dacia Duster 3 pe GPL, dacă o cumperi în leasing pe 5 ani. Cât e rata, de fapt
Câți bani plătești lunar pentru cea mai ieftină Dacia Duster 3 pe GPL, dacă o...
×