Autorul triplului asasinat de la Satu Mare, condamnat pe viață! Răzvan Rentea și-a ucis părinții și bunica

Publicat: 23/08/2018 | 14:10
Autorul triplului asasinat de la Satu Mare, condamnat pe viață! Răzvan Rentea și-a ucis părinții și bunica

Răzvan Rentea a fost condamnat la închisoare pe viață, joi (23 august), după o decizie a Tribunalului Satu Mare. Hotărârea judecătorilor nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.Bărbatul  a fost găsit vinovat de omor deosebit de grav în cazul triplului asasinat comis în comuna Apa din judeţul Satu Mare.

Răzvan Rentea şi-a ucis părinţii şi bunica pentru a le fura o sumă mare de bani din casă. Autorul triplului asasinat de la Satu Mare a fost săltat de anchetatori chiar la înmormântarea rudelor sale, acolo unde a stat lângă cele trei sicrie ale oamenilor pe care i-a ucis. (Citește și Motivul halucinant al triplului asasinat de la Satu Mare!)

În noaptea de 23 spre 24 noiembrie 2017, el s-a deplasat în comuna Apa din judeţul Satu Mare, acolo unde rudele sale locuiau. Tânărul de 33 de ani şi-a ucis tatăl cu mai multe lovituri în zona capului, iar apoi a ucis-o şi pe bunică. După ce a comis cele două crime, Rentea a luat maşina tatălui său şi a mers în staţia de microbuz din localitate, acolo unde a aşteptat-o pe mama sa care se întorcea de la serviciu, potrivit observator.tv. Întorşi acasă, tânărul a lovit-o şi pe mama sa până ce aceasta şi-a pierdut viaţa.

Citește și...