Ava Karabatic, un fost model Playboy, și-a anunțat candidatura la președinția Croației. Este gata să legalizeze marijuana și prostituția în caz că va ajunge numărul 1 în stat

Publicat: 07/10/2019 | 22:35

Fostul model Playboy Ava Karabatic a anunțat că își va depune candidatura pentru alegerile prezidențiale ce vor avea loc în Croația, la începutul anului 2020. În vârstă de 31 de ani, aceasta susține că are șanse mari să ajungă numărul 1 în țara de origine, în principal datorită faptului că are este sensibilă, dreaptă și onestă.

Mulţi mă consideră o simplă stea, dar realitatea este complet diferită. Sunt înainte de toate profesoară, scriitoare și artistă. Trăiesc o viață normală, ca majoritatea oamenilor. Nu sunt doar o fată drăguță, ci și o femeie capabilă să ofere totul pentru a avea succes„, a fost anunțul pe care l-a făcut Ava Karabatic.

Ava Karabatic și-a prezentat inclusiv programul de guvernare. Dorește interzicerea avortului după a șasea săptămână de sarcină, are în plan reducerea importurilor și creșterea exporturilor. Totodată, va propune ca prostituția, dar și consumul de marijuana să fie legalizate.

În cazul în care candidatura va fi aprobată, Ava Karabatic se va lupta cu actualul președinte al Croației, Kolinda Grabar-Kitarovic.