Avem cele mai romantice imagini ale începutului de an. Alina Eremia, „preludiu“ în restaurant cu luptătorul K1!

Publicat: 08/01/2017 | 00:00

Alinei Eremia i-au trebuit câţiva ani până să se întoarcă în lumina reflectoarelor în postura de femeie îndrăgostită. Pentru că nu mai fusese observată în compania niciunui bărbat, o lungă perioadă s-a zvonit că ar avea o relaţie secretă cu Dorian Popa, nimeni altul decât colegul său de emisiune. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Însă, de când l-a cunoscut pe Edi Barbu, un luptător de kick-box în vârstă de 27 de ani, îndrăgita cântăreaţă nu s-a ferit nici o clipă să se afişeze în compania acestuia. Ba mai mult decât atât, ea s-a arătat de fiecare dată cât se poate de fericită şi îndrăgostită, când era la braţul acestuia. CANCAN.RO, site-ul numărul 1 din România, a filmat-o pe Alina Eremia în momentul în care a mers într-un restaurant din zona Floreasca a Capitalei, alături de o prietenă. Imediat celor două li s-a alăturat şi Edi Barbu. Luptătorul de K1 s-a aşezat rapid lângă iubita lui, iar cât au stat la masa de prânz el s-a arătat cât se poate de tandru. În plus, printre gesturile demne de-un „preludiu“ pe care le-a afişat în public, s-a numărat şi momentul în care iubitul Alinei Eremia i-a trecut acesteia o mână prin păr.

Cu siguranţă acestea sunt cele mai romantice imagini de la începutul acestui an, iar protagoniştii sunt nimeni alţii decât Alina Eremia şi iubitul ei, Edi Barbu
Cu siguranţă acestea sunt cele mai romantice imagini de la începutul acestui an, iar protagoniştii sunt nimeni alţii decât Alina Eremia şi iubitul ei, Edi Barbu

Încă de când l-a cunoscut pe Edi Barbu, la începutul lui 2016, Alina Eremia este cât se poate de împlinită sentimental, în special că cei doi îndrăgostiţi sunt practic de nedezlipit. Tânărul în vârstă de 27 de ani are un fizic demn de invidiat, semn că petrece ore în şir la sală. Edi este unul dintre sportivii de top în domeniul luptelor, rezultatele sale în ringul de kick-box fiind excelente. Mai mult, acesta a aparut într-un videoclip, alături de Lora.

 

Citește și...