Avem dovada! Blat la “Burlacita”! Am aflat care a fost, de fapt, alesul Crudutei

Publicat: 01/12/2015 | 23:54
Avem dovada! Blat la “Burlacita”! Am aflat care a fost, de fapt, alesul Crudutei

Protagonista ultimei editii a show-ului “Burlacita”, Daniela Crudu l-a ales pe Valentin, un tanar om de afaceri, sa-I fie partener de viata. Insa, cei doi nu au nimic in comun, iar CANCAN.ro a aflat cu cine a avut bruneta, in realitate, o relatie.

Anul trecut, Daniela Crudu a aflat ca cel cu care credea ca va ramane pana la sfarsitul vietii, Mihai Costea, o insela de mai bine de un an cu o blonda focoasa, Alina. Daniela s-a despartit imediat de fotbalist, iar cateva luni a suferit enorm. Intre timp, ea si-a revenit, insa, extrem de dezamagita, nu a mai vrut sa se implice intr-o poveste de dragoste.

daniela crudu

S-a concentrat pe cariera si a reusit sa faca bani. A avut evenimente pe banda rulanta, a revenit ca asistenta la “Un show Pacatos”, iar pe deasupra a fost aleasa sa participe ca protagonista la emisiunea “Burlacita”. Timp de mai bine de o luna, bruneta a filmat in mai multe colturi ale Europei, iar 14 barbati s-au luptat pentru inima ei. A fost o emisiune presarata cu multe momente tensionate, dar si cu clipe de pasiune intensa.

daniela crudu

La sfarsit, Daniela l-a ales sa-I fie partener de viata pe Valentin, un barbat de 32 de ani, casatorit pana acum de trei ori. Barbat, tanar om de afaceri, a si cerut-o de sotie pe asistenta TV, iar aceasta a acceptat. Mai apoi, cei doi au facut turul emisiunilor din trustul Intact, purtandu-se ca doi indragostiti.

Daniela Crudu

Insa, cum minciuna are picioare scurte, au aparut deja zvonuri conform carora, intre Daniela si Valentin nu ar fi decat o relatie de amicitie, insa se prefac pentru ca au un contract de respectat. Mai mult, CANCAN.ro a aflat cine este, in realitate, barbatul cu care bruneta ar fi trait o poveste de iubire de cateva luni:”Pietro s-a tinut de capul ei si a reusit sa o faca sa i se aprinda calcaiele. Daca ar fi avut de ales, ea pe el l-ar fi ales, nu pe Valentin, insa totul a fost regizat si a trebuit sa respecte acest lucru. Daniela si italianul, gigolo de meserie, au avut o relatie timp de trei luni, insa au fost extrem de discreti si au facut tot posibilul sa nu fie vazuti in public. Nici unul nu este statornic, asa ca idila lor s-a terminat la fel de repede precum a inceput. Oricum, italianul a tratat-o ca pe o printesa, a coplesit-o cu cadouri, cu atentii. Asa a si reusit sa-I intre in gratii”, a declarat o sursa din anturajul Danielei, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoita

banner

Citește și...