Avem DOVADA. Pe ce bomba sexy a pus mana odrasla unui miliardar de la noi!

Publicat: 28/08/2015 | 22:26
Avem DOVADA. Pe ce bomba sexy a pus mana odrasla unui miliardar de la noi!

Franco Baronu, pustiul de bani gata din Timisoara si-a ales o iubita pe masura. Fiul celebrului miliardar din Banat s-a combinat cu o solista in plina afirmare!

Relatia lui Franco Baronu cu tanara solista Theo Rose a devenit publica dupa ce o fotografie sugestiva a ajuns la CANCAN.ro prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro. Theo Rose si-a facut selfie, avandu-l in planul secund pe fiul lui Mihai Baronu. Ambii tineri sunt imbracati elegant, ca pentru o ocazie speciala, iar tanarul zambeste misterios…

theo rose

Franco Baronu si-a facut debutul in lumea mondena in urma cu ceva timp, cand s-a implicat intr-o relatie cu Simona Trasca.

theo rose

Simona nu a fost insa prea incantata, pentru ca dupa despartire a spus ca nu mai vrea sa auda de tanar. Franco este binecunoscut in „lumea buna” din Timisoara, dar numai datorita tatalui sau, Mihai, care este putred de bogat, cu afaceri fructuoase in domeniul imobiliar si cel hotelier.

frank baronu

Tanarul isi etaleaza cu mandrie bunastarea, conduce mai multe limuzine de lux si a pozat in curtea vilei sale impozante, cu o cafea intre bolizii care impreuna sar de un milion de euro!

(M.N.)
 

Citește și...