Avem imagini de ultimă oră cu Andreea Marin în suferință! Am filmat-o din nou la medic…

Publicat: 15/07/2018 | 23:01

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care vor pune ţara pe jar. (Reduceri mari la jocuri PC) Avem fotografii de ultimă oră cu Andreea Marin în suferinţă. A ajuns din nou la medic, semn că persistă problemele de sănătate care nu i-au dat pace în ultima perioadă. 

Andreea Marin a trecut prin clipe neplăcute, după ce a ajuns de urgență la spital. A făcut anumite analize la inimă, iar rezultatele se pare că nu au mulțumit-o. Motiv pentru care a vizitat, lunea trecută, două clinici cunoscute din Capitală.  (Promotiile zilei la monitoare

În prima a zăbovit aproximativ 30 de minute, iar în cea de-a doua a petrecut peste două ore. În ambele s-a dus „camuflată” (VEZI AICI IMAGINILE). Și-a acoperit capul cu o șapcă, iar ochii cu o pereche de ochelari de soare. Problemele par, din păcate, să continue pentru Andreea Marin.

Pentru că a ajuns, din nou, la medic, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. S-a dus într-o clinică din zona Vitan, pe care o părăsise în urmă cu doar câteva ore. A revenit la scurt timp acolo, semn că lucrurile nu ar fi perfect în regulă.

De data aceasta, Andreea Marin nu s-a mai dus „camuflată” la doctor. Nu a putut, renunţa, însă la ochelarii de soare. Dacă data trecută a fost însoţită permanent de o femeie, acum fosta “Zână a Surprizelor” a preferat să vină singură la clinică. (VEZI ȘI: ANDREEA MARIN ARE PROBLEME DE SĂNĂTATE! CINE ESTE BĂRBATUL CARE O AJUTĂ SĂ-ȘI REVINĂ)

„Escapadă” cu iubitul în Insula Capri, până să înceapă coşmarul

Altfel, înainte de aceste probleme medicale, Andreea Marin a ”fugit” cu iubitul ei pe Insula Capri. Acolo cuplul s-a simțit perfect. Fosta “Zână a Surprizelor” a fost jovială și a arătat o formă de invidiat. Nimeni nu anticipa că doar peste câteva zile va ajunge la spital, din cauza unor probleme la inimă.

Oameni dragi, zilele astea sunt un roboțel cablat prin multe fire, agățate permanent de corpul meu și conectate la un aparat prietenos, menit să-mi monitorizeze inima. Mi-ați tot dat emoții în ultimii 25 de ani, dar știu, știu, și eu vouă… așa că voi sta liniștită și nu vă speriați că nu mă găsiți la telefon, mail sau … la ușă, iau o binemeritată pauză până redevin om normal”, a fost mesajul postat de Andreea Marin imediat după ce a ajuns la spital. (NU RATA, AICI: ANDREEA MARIN A RUPT TĂCEREA ȘI A RECUNOSCUT CĂ A FOST ÎN DEPRESIE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...