Avem o nouă graviduță în showbiz?! Soția lui Bordea are pofte suspecte!

Autor:
Publicat: 26/10/2019 | 22:35

Cătălin Bordea trăiește una dintre cele mai bune perioade ale vieții sale. S-a căsătorit cu femeia visurilor lui, iar profesional îi merge de minune, reușind să umple Sala Palatului cu spectacolele lui de stand-up comedy. A declarat de multe ori că atât el, cât și soția lui, își doresc un copil, iar acest lucru s-ar putea chiar întâmpla curând, dacă ar fi să ne luăm după poftele de nestăvilit ale Liviei. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi într-un tur al restaurantelor dintr-un mall. 

Cătălin Bordea, cunoscut pentru talentul său de comediant, a făcut în secret nunta cu frumoasa lui soție, Livia, în luna august, iar fanii săi au aflat abia atunci când el s-a decis să publice câteva poze din timpul evenimentului.

Cei doi au decis să facă cel mai important pas, după șapte ani de relație, și s-au prezentat în fața altarului. Iubirea lor este extrem de mare, iar Cătălin Bordea nu ratează nicio ocazie să o laude pe soția lui: „Este o femeie fantastică!„. Folosește de multe ori expresia și în glumele pe care le face în fața publicului.

(Citește ș:i SEXY-FIICA LUI TALANU L-A ZĂPĂCIT PE ”BINEFĂCĂTORUL” BIANCĂI)

Una peste alta, acum, după ce s-au căsătorit, toți apropiații așteaptă ca familia să se mărească, mai ales că Bordea a declarat că-și doresc un copil. Nu ar fi exclus ca cei doi  să se apropie de această realizare frumoasă… CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit într-un mall din București cutreierând mai multe restaurante pentru a satisface… poftele Liviei.

Bordea îi satiface soției sale toate poftele culinare
Bordea îi satiface soției sale toate poftele culinare

Odată ajunși în fața food court-urilor, soții au făcut un plan de eficientizare a timpului, așa că Bordea s-a sacrificat și a cumpărat mâncare la pachet de la mai multe restaurante indicate de soția sa înainte, în timp ce Livia nu a stat degeaba când a văzut bunătățuri românești, așa că s-a băgat și ea la o altă coadă. Și aşa se face că la final, cei doi au plecat cu mai multe plase cu mâncare, cât pentru… trei, nu doar pentru ei doi.

Bordea a fost abandonat de către tatăl său

Chiar dacă nu a avut o copilărie de care să-și amintească cu drag, Cătălin Bordea știe să facă haz de necaz, povestind cu umor câteva episoade, de altfel dureroase: „Mama m-a avut la 16 ani. La 15 m-a proiectat. La 16 am venit pe lume. Iar tata m-a abandonat în autobuz. Aveam atunci, din ce mi-a zis bunică-mea, un an jumate – doi. Tata cică a avut o logică: m-a aşezat în autobuz, dar ştia că la cinci staţii va fi bunică-mea, care mergea la serviciu şi mă va găsi. Nu ştiu ce a fost în capul lui. Nici nu l-am întrebat. Ulterior, l-am mai văzut când aveam 12 ani. Am fugit de-acasă ca să-l cunosc.

La 12 ani am fugit de acasă si m-am dus să-l vad, cu certificatul de naștere la mine. I-am spus: Salut, tată! Eu sunt fiul tău! Atunci m-a întrebat: Ai certificat la tine, ceva? I l-am arătat și m-a chemat în casă. Apoi a plecat în Italia și nu l-am mai văzut niciodată„, a povestit Bordea într-un interviu mai vechi.

El a fost crescut de mama și bunica sa, care i-a ținut loc de tată, așa cum a declarat chiar el. Totuși, Bordea a spus mereu că nu se consideră o victimă și că acum are o viață fericită.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)