Avionul care îi transporta pe prințul Harry și Meghan Markle, implicat într-un incident aviatic

Publicat: 26/10/2018 | 17:52

Piloții unui avion care îi transporta pe prințul Harry al Marii Britanii și pe soția acestuia, ducesa Meghan de Sussex, au fost nevoiți, vineri, să amâne aterizarea pe aeroportul din Sydney, pentru a evita ciocnirea cu un alt avion, potrivit tmz.com.

În imaginile publicate de tmz.com, se poate vedea cum avionul se pregătea să aterizeze pe aeroportul din Sydney, când, brusc, se ridică din nou în aer. Cuplul regal venea din Regatul Tonga, pentru a participa, sâmbătă, la închiderea Jocurilor Invictus de la Sydney. (CITEȘTE ȘI: MEGHAN MARKLE ȘI PRINȚUL HARRY AU RENUNȚAT LA PROTOCOALE ȘI AU ARĂTAT CÂT DE MULT SE IUBESC! CUM S-AU COMPORTAT ÎN TIMPUL UNUI DISCURS)

Meghan Markle s-a căsătorit cu Prințul Harry în primăvara acestui an

Meghan Markle şi Prinţul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord au devenit Duci de Sussex după ce s-au căsătorit. Vă reamintim că nunta a vut loc pe 19 mai anul acesta la capela St. George de la Castelul Windsor. Prințul Harry și ducesa Meghan, care este însărcinată în câteva luni, au plecat, pe 15 octombrie, într-o vizită oficială de două săptămâni în Australia, Noua Zeelandă, Tonga și Fiji. Prințul Harry a fost numit recent ambasador al tineretului din Comonwealth.

Informația despre sarcina ducesei Meghan de Sussex, în vârstă de 37 de ani, a fost făcută publică pe 15 octombrie, de biroul de presă al cuplului regal, copilul, al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, urmând să se nască în primăvara lui 2019. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU BURTICA DE GRAVIDUȚĂ A DUCESEI DE SUSSEX. CÂND VOR DEVENI PĂRINȚI MEGHAN MARKLE ȘI PRINȚUL HARRY)

“Alteţele lor regale ducele şi ducesa de Sussex sunt încântate să anunţe că ducesa de Sussex aşteaptă venirea pe lume a unui bebeluş, care se va naşte în primăvara anului 2019”, se arată în anunțul făcut pe rețelele de socializare.