Primele imagini cu burtica de graviduță a Ducesei de Sussex. Când vor deveni părinți Meghan Markle și Prințul Harry

Publicat: 20/10/2018 | 13:33

Meghan Markle și Prințul Harry au avut parte de un prim turneu regal plin cu surprize plăcute. Ținuta pe care tânăra a ales-o pentru cea de-a treia zi a fost deosebită. Nu doar din punct de vedere estetic, ci și pentru că a evidențiat sarcina Ducesei de Sussex.

Meghan Markle ieșit din nou în lumina reflectoarelor, grație unei rochii de culoare bleumarin, care face parte din colectia de primavara 2019 a unui designer australian.

Rochia a scos în evidență soției Prințului Harry, iar din fotografii reiese că burtica de graviduță pare să fie specifică lunei a patra de sarcină. Astfel că, în luna martie a anului viitor, Meghan Markle urmează să nască.

Meghan Markle s-a căsătorit cu Prințul Harry în primăvara acestui an

Meghan Markle şi Prinţul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord au devenit Duci de Sussex după ce s-au căsătorit. Vă reamintim că nunta a vut loc pe 19 mai anul acesta la capela St. George de la Castelul Windsor.

Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni părinți în primăvara anului 2019. Anunțul a fost făcut pe pagina de Instagram a Palatului Kesington.“Alteţele lor regale ducele şi ducesa de Sussex sunt încântate să anunţe că ducesa de Sussex aşteaptă venirea pe lume a unui bebeluş, care se va naşte în primăvara anului 2019”, se arată în anunțul făcut pe rețelele de socializare.

Citește și...