Avocat din Constanța, mort după ce s-a aruncat de la etajul opt al unei clădiri

Publicat: 04/09/2020 | 19:24
Avocat din Constanța, mort după ce s-a aruncat de la etajul opt al unei clădiri

Vineri, în jurul orei 02:20, polițiști din Constanța au fost sesizați după ce pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Constanța, un bărbat ar fi căzut de la etajul 8.

Surse judiciare au precizat că victima este avocatul Valentin Marin, fost judecător, care făcea parte din Baroul Constanţa. Se pare că în acest caz ar fi vorba despre o sinucidere, bărbatul căzând în gol de la fereastra de pe casa scării a blocului.

Citește și: Autoritățile din Constanța sunt în alertă! Există un focar de coronavirus pe o navă din port

„La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 02,20, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Constanţa, un bărbat ar fi căzut de la înălţime. Poliţiştii au identificat persoana în cauză, de 52 de ani, din municipiul Constanţa. Totodată, la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Constanţa care a constatat decesul bărbatului”, a transmis IPJ, citat de Agerpres. 

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Incident bizar în Dâmbovița

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din judeţul Dâmboviţa, a fost găsit, joi, fără suflare în grădina vecinilor săi. Potrivit anchetatorilor, omul și-ar fi pus capăt zilelor.

Nimeni nu știe de ce a recurs bărbatul la un asemenea gest extrem, mai ales că în urmă cu doar o zi își găsise un loc de muncă de care era mulțumit. Vecin: „Era un băiat foarte cuminte, liniștit, la locul lui, muncea, nu bea, cred că și singurătatea”.

Nu rata: Femeie din Constanța, batjocorită de noua iubită a fostului soț. A fost bătută și umilită dintr-un motiv halucinant

Bărbatul de 47 de ani a fost găsit de o vecină, care a sunat imediat la 112. Omul era necăsătorit și locuia singur într-o casă din satul Vișina.

Apropiații lui spun că nu se confrunta cu vreo problemă căreia să nu îi facă faţă. Mai mult decât atât, era încântat că tocmai își găsise de lucru, ca agent de pază, la o societate din București, scrie Protv.