Avocatul Barbuceanu vorbeste despre procesul baietelului mancat de caini: „Dumnealor erau foarte interesati de latura financiara..

Publicat: 03/10/2015 | 00:13

Avocatul Bogdan Barbuceanu vorbeste pentru CANCAN.ro despre drama care o socat o tara intreaga si anume moartea lui Ionut Anghel, baietelul sfasiat de maidanezi, intr-un parc din Sectorul 2 al Capitalei.

Magistratul vorbeste despre procesul dintre familia micutului, Administratia Domeniului Public si firma care detine parcela unde a avut loc tragedia.

 

 

Ionut Anghel si mama sa
Ionut Anghel si mama sa

 

 

„Aurica Anghel, bunica baietelului stiu ca am vorbit cu ea, in timpul procesului, si mi-a spus ca se simte nevinovata. Ea si-a dat seama dupa cateva zeci de minute ca Ionut nu mai este langa ea. Am mai vorbit ocazional cu ea. Stiu ca dumnealor erau foarte interesati de latura financiara, pana la urma asta era obiectul procesului. Puscarie nu o sa faca nimeni”.

 

 

Avocatul Bogdan Barbuceanu
Avocatul Bogdan Barbuceanu

 

CITESTE SI:

Dezvăluirea care schimbă tot! “Ionuţ Anghel nu a fost ucis de maidanezi! Băieţelul a fost aruncat peste gard de un bărbat!”

Moartea lui Ionut Anghel valoreaza trei ani cu suspendare si 2 milioane de euro

 

 

Familia copilului ucis de maidanezi in Parcul Tei a fost despagubita cu 2,4 milioane de euro. In ciuda afirmatiilor facute de avocatul Bogdan Barbuceanu, tatal lui Ionut Anghel a marturisit in urma cu cateva luni ca orice suma de pe lumea asta nu poate sa ii aduca inapoi copilul. Tragedia s-a intamplat pe 2 septembrie 2013.

 

 

Oana Pascaru

Citește și...