Avocatul lui Mazăre, dezvăluiri de ultimă oră despre fuga în Magagascar a fostului primar al Constanţei: ”Nu a avut niciodată intenţia să…”

Publicat: 02/01/2018 | 20:35
Avocatul lui Mazăre, dezvăluiri de ultimă oră despre fuga în Magagascar a fostului primar al Constanţei: ”Nu a avut niciodată intenţia să…”

Avocatul lui Radu Mazăre a dezvăluit că fostul primar al municipiului Constanţa nu a fugit din ţară, pentru că nu avea interdicţie de a părăsi România. 

„Evident că poate fi una dintre variante. Din perspectiva apărării, sunt două variante legale: Ar putea cere Parchetul emiterea unui mandat de arestare preventivă sau instanţa din oficiu să pună în discuţie acest mandat. E foarte important să subliniem, domnul Radu Mazăre nu a fugit din ţară, nu avea interdicţie, dânsul nu se ascunde a precizat locul unde se află, mai departe rămâne la latitudinea autorităţilor române dacă vor trimite mandat de arestare. Nu există o hotărâre definitivă”, a declarat avocatul Tiberiu Bărbăcioru, la Antena 3.

„Domnul Radu Mazăre a fost audiat, ne aşteptăm să se propună un mandat de arestare. Dar nu va rezolva şi nu va dinamiza procesul penal. Singura obligaţie era de a se prezenta la poliţie pentru a justifica prezenţa sa în ţară în apropierea termenelor de judecată. Prezenţa inculpatului în faţa instanţei nu este obligatorie. Nu are un impediment ca procesul penal să-şi urmeze cursul”, a mai acesta.

„Vă pot spune că domnul Mazăre nu a avut niciodată intenţia să părăsească România”, a încheiat avocatul. 

Citește și...