Baba Vanga aruncă lumea în aer! Ce ar urma să se întâmple în 2019!

Publicat: 26/12/2018 | 19:16

Baba Vanga aruncă lumea în aer! Prezicerile ei în legătură cu anul 2019 îi vizează pe Donald Trump, pe Vladimir Putin, dar și pe întreaga Europa care va fi într-un colaps financiar. 

Faimoasa prezicătoare din Bulgaria, cea care a prezis Brexitul, atentatele teroriste ISIS, dar și multe alte tragedii, baba Vanga a făcut preziceri și pentru anul 2019. Potrivit acesteia, doi dintre cei mai mari lideri ai lumii vor avea probleme. Este vorba despre Vladimir Putin asupra căruia se va încerca un asasinat pus la cale din echipa lui de securitate și despre Donald Trump care va surzi din cauza unei boli misterioase și un membru din familie va fi implicat într-un accident de mașină grav. (CITEȘTE ȘI: VREI SĂ AI MAI MULŢI BANI? 9 SFATURI DE LA BABA VANGA DESPRE CE TREBUIE SĂ FACI CA SĂ EXCELEZI LA ACEST CAPITOL! AL TREILEA ÎŢI DĂ FIORI)

De asemenea, Baba Vanga a prezis și un cutremur-tsunami care va șterge de pe pământ mari părți din Asia, iar Europa va suferi un colaps financiar, odată cu ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană. În Indonezia au fost deja două tsunami în patru luni, care au dus la dispariția a 2500 de oameni.

Vladimir Putin a scăpat ca prin urechile acului de o tentativă de asasinat în timpul alegerilor din 2012, motiv pentru care oamenii din securitate sunt cu ochii pe președintele rus. Cât despre Donald Trump, anul acesta mulți diplomați americani au surzit din cauza unor radiații magnetice. Prin urmare, orice este posibil!

Baba Vanga a murit la 85 de ani

Datorită abilităţilor sale de a prezice cu exactitate ce va urma, Baba Vanga a fost consilier al liderilor partidului comunist din Bulgaria. Casa clarvăzătoarei era supravegheată de Serviciul Secret al Bulagariei, previziunile sale fiind considerate secrete ce trebuie protejate. Baba Vanga a murit la vârsta de 85 de ani în 1996. În unele ţări din Europa şi Rusia, Baba Vanga este venerată ca sfântă și este considerată ”Nostradamul din Balcani”. (VEZI ȘI: PREMONIŢII MAI PUŢIN CUNOSCUTE DESPRE URMĂTORII ANI: „CLONAREA VA FI FOARTE ACCESIBILĂ” PROFEŢIA FĂCUTĂ DE BABA VANGA PENTRU ANUL 2018)

Baba Vanga, născută Vanghelia Pandeva Dimitrova, după căsătorie Vanghelia Guşterova a fost o prezicătoare oarbă bulgară vindecătoare cu plante care şi-a petrecut cea mai mare din viaţa sa în zona Rupite în munţii Kozhuh, Bulgaria. Clarvăzătoarea s-a născut pe 11 august 1996, în Sofia, Bulgaria. Ea a fost căsătorită cu Dimitar Gushterov (1942–1962).

Citește și...