BAC 2018, sesiunea de toamnă. Subiecte și barem la limba maternă oral

Publicat: 28/08/2018 | 11:26
BAC 2018, sesiunea de toamnă. Subiecte și barem la limba maternă oral

Bac 2018 toamnă, subiecte limbă maternă oral. Candidații la examenul de Bacalaureat susțin, în această săptămână, ultimele probe lingvistice și digitale. Rezultatele urmează să fie publicate în 1 septembrie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației.

 

Bac 2018 toamnă, subiecte limbă maternă oral. Marți, 28 august, elevii susțin proba orală la limba maternă.  Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A) s-a desfășurat în zilele de 24 şi 27 august şi este urmată de evaluarea competenţelor în limba maternă (proba B) în 28 august. Evaluarea competenţelor digitale (proba D) are loc în intervalul 29 – 30 august, iar evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C) este programată în zilele de 30 şi 31 august. (Vezi și Subiecte și barem la limba română)

Bac 2018 toamnă, subiecte limbă maternă oral

BAC 2018 toamnă, subiecte limba maternă oral. Candidaţii la sesiunea august-septembrie a bacalaureatului vor susţine, marți (28 august), evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală la limba maternă.  În urmă cu câteva luni, Ministerul Educaţiei a pus la dispoziţia candidaţilor la examenul de Bacalaureat 2018 modele de subiecte pentru proba orală la limba maternă. Ministerul Educaţiei a postat pe site-ul subiecte.edu.ro următorul model de subiect pentru proba orală la limba română. (Citește și Rezolvarea subiectelor la istorie)

Bac 2018, sesiunea de toamnă. Subiecte și barem la limba maternă oral. Când vor fi afișate rezultatele

Sâmbătă, 1 septembrie, ei vor afla rezultatele obținute. Primele note de la Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă, vor fi afișate prima dată pe bacalaureat.edu.ro, până la ora 12:00. Ulterior, ele vor fi disponibile și la avizierele din centrele de examen. Lucrările celor nemulțumiți de cum au fost notați vor fi corectate de o a doua comisie în perioada dintre 2 și 5 septembrie, iar pe 6 septembrie vor fi  afișate rezultatele finale la BAC 2018, sesiunea de toamnă. (Citește și  REZULTATE BACALAUREAT 2018. Afla aici informatii noi despre NOTE! Ce se intampla daca media ta este 5,99?)

 

 

Citește și...