Bacalaureat, fara numar! Cea mai dotata femeie din politica vrea sa demonstreze ca anul acesta este AS la numere!

Publicat: 01/07/2014 | 17:06

Cunoscuta publicului larga ca femeia cu cei mai mari sani din politica, Ancuta Carcu (30 de ani) isi incearca norocul la Bacalaureat, dupa ce si ea a pierdut sirul examenelor ratate!

Pe Ancuta Carcu o cunoaste toata lumea, insa cel mai bine o stie tribunul Vadim Tudor, care a impartit cu ea si bune, si rele, iar mai nou si banii! Asta pentru ca, slobod de gura, el a jignit-o in public de mai multe ori, iar instanta a decis sa-i plateasca 1.000 de lei pentru cuvintele grele pe care le-a aruncat la adresa ei.

Ancuta a reusit sa slabeasca spectaculos

Conflictul dintre cei doi fosti colegi de partid (caci, cine nu stia, Ancuta a fost membra in Partidul Romania Mare) s-a stins usor, iar bruneta s-a decis sa se puna cu burta pe carte, dupa o reputatie care nu o onoreaza deloc. Si asta dupa ce in ultimii ani toata lumea a aflat chiar din gura ei ca nu reuseste sub nicio forma sa ia examenul de Bacalaureat din cauza unei materii care-i pune mereu probleme: matematica!

Ancuta a slabit considerabil in ultimele luni

S-a rasfatat cu o vacanta inainte de examen

Anul acesta insa, Ancuta vrea sa rupa blestemul notei 2 la matematica, si spera ca daca a mutat liceul unde va sustine examenele, asta sa-i aduca mai mult noroc!

Ancuta a slabit considerabil in ultimele luni

Inainte de asta ea a fost intr-o vacanta, impreuna cu familia, unde s-a relaxat si s-a intors cu forte proaspete pentru a trece toate examenele. Daca la probele orale s-a descurcat cu chiu-cu vai, la cele scrise semne bune anul parca n-are nici acum. Si asta pentru ca Ancuta face haz de necaz si acum de dificultatea subiectelor. Prietenii o incurajeaza insa de pe margine si ii tin pumnii sa rupa “traditia”.

Ancuta Carcu s-a pus cu burta pe carte

Bistriteanca in varsta de 30 de ani a aparut in prim-planul vietii politice din Romania anul trecut si s-a facut remarcata dupa cateva scandaluri de proportii cu Gigi Becali si Corneliu Vadim Tudor.

Urmarita de ghinioane

Pe latifundiarul din Pipera, sexy-politiciana a decis sa-l dea in judecata pentru ca a numit-o “centurista”, iar pe Vadim l-a reclamat pentru viol.

De cand a inceput vara a lasat-o insa mai usor cu scandalurile si s-a concentrat pe invatat. Nu de alta, dar avea de trecut examenul de bacalaureat. Din pacate, n-a avut noroc la niciuna dintre sesiuni. Putini stiu insa cum a ajuns Ancuta, o tanara dintr-o familie buna si instarita din Bistrita, sa nu aiba diploma de Bacalaureat.

Citeste si De ce n-a luat bacalaureatul sexy-PRMista Ancuta Carcu? In adolescenta a ales muzica in loc de scoala! Era sosia Andreei Antonescu

Dezvaluri de budoar cu Ancuta Carcu! Cum si-a pierdut sexy-PRMista virginitatea si la ce varsta?

(M.A.)
 

Citește și...