Băiețelul Andrei a terminat clasa zero: ”Zero regrete, începe vacanța de vară!”

Publicat: 13/06/2018 | 18:19

Mare sărbătoare, mare în familia Andrei! David, fiul ândrăgitei cântărețe a terminat cu bine clasa zero! (Reduceri mari la jocuri PC)

Andra se poate considera cu adevărat o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Artista are o carieră înfloritoare, un soț care o susține necondiționat și doi copii care îi aduc bucurii zi de zi. Micuțul David, băiețelul cântăreței a terminat cu bine clasa zero și toată familia l-a sărbătorit. (CITEȘTE ȘI: ANDRA A FĂCUT ANUNȚUL! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN SFÂRȘIT: “SUNT EXTREM DE BUCUROASĂ…”)

”Gata cu clasa zero! Zero regrete, începe vacanța de vară! Școala ca școala, dar prima vacanță mare nu se uită niciodată!”, a scris Andra pe contul ei de socializare. (Promotiile zilei la monitoare)

Andra, alături de soțul și copiii ei

Andra are o căsnicie fericită

Andra trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei și împreună cu el trece peste orice obstacol. (VEZI ȘI: ANDRA AVEA ALT FAVORIT LA ”ROMÂNII AU TALENT”! ÎNCEPE SCANDALUL?)

Eu cred că în dragoste orice este permis, când iubești cu adevărat, și atunci poți trece peste orice, asta dacă îți dorești cu adevărat ca lucrurile să funcționeze bine. Nu am trecut prin lucruri rele, dar mă gândesc dacă ai copii cu acel om, treci peste niște lucruri, eu aș trece pentru că știu cât de mult îl iubesc, așa văd în momentul ăsta, nu știu, eu nu am trăit.”, a mărturisit Andra.

Citește și...