Băiețelul Magdei Vasiliu s-a vindecat de cancer după un an de tratamente în Italia

Publicat: 08/05/2018 | 18:23

Băiețelul Magdei Vasiliu s-a vindecat de cancer. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Timp de un an, copilul a făcut o serie de tratamente greu de suportat în Italia. 

Vedeta TV a mărturisit că tratamentele făcute în Italia au dat rezultate spectaculoase, iar în momentul de față boala băiețelului ei este în remisie totală.

„Astăzi se împlinește un an de când am ajuns la Roma…Un an în care am sperat, am suferit, am învățat, am plâns, m-am bucurat și am aflat ce înseamnă cu adevărat cancerul….Un an de chimioterapie, o intervenție chirurgicală, aplazie, analize săptămânale, investigații amănunțite, reevaluări făcute ca la carte. Grazie unor medici de un profesionalism incredibil precum Ida Russo, GM Milano, Aurora Castellano, Deborah Di Pasquale, Marco Giordano, dar și mulțumită unor asistente care i-au venit mereu în întâmpinare lui Vlad, astăzi, copilul meu este în remisie totală, completă. Am văzut ce înseamnă un spital dedicat cu adevărat copiilor, am văzut cum trebuie să fie îngrijiți cu adevărat copiii oncologici, am învățat să am încredere până în pânzele albe în deciziile medicilor și în priceperea și îndemânarea asistentelor. Nu pot decât să le mulțumesc la nesfârșit din tot sufletul meu. Cuvintele, evident, nu vor putea niciodată exprimă recunoștința mea toată. Iar fără Cosmin Stoian, soțul meu, și fără mama lui, o doamna și o mama în adevăratul sens al cuvântului, toată calea parcursă de Vlad ar fi fost una anevoioasă, dacă nu chiar imposibilă. Nu mi doresc decât că într o zi, copiii români să nu mai fie nevoiți să plece în țări străine pentru a avea o șansă la viață”, a mărturisit Magda Vasiliu pe contul ei de Facebook.

Băiețelul Magdei s-a luptat un an cu boala

Vara trecută, Magda Vasiliu povestea despre boala copilului ei, dar şi despre sistemul nostru de sănătate. Atunci din cauza unei legislaţii care nu o lăsa să stea cu copilul în concediu medical, prezentatoarea a făcut şi această dezvăluire şocantă despre diagnosticul crunt al băieţelului ei. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Acum însă copilul ei se simte bine și a scăpat de ședințele chinuitoare de chimioterapie.

Citește și...