Balint nu-i dă nicio șansă lui Gigi la titlu: „CFR are prima șansă la campionat!”

Autor: Cristian P
Publicat: 11/01/2019 | 04:30

Fostul mare stelist, internaționalul Gabi Balint, nu le dă nicio șansă la tilu în acest sezon roș-albașștirlor în fața campioanei en-titre și totodată a liderului la zi al Ligii I, CFR Cluj.

Balint susține că deși se aștepta ca după ce a câștigat titlul sezonul trecut și a fost părăsită de Dan Petrescu să aibă o scădere, CFR Cluj a reușit să strângă rândurile și să rămânăă la fel de puternică.

„CFR arată bine și sincer să fiu chiar nu mă aşteptam să fie atât de bine. Mă aşteptam să aibă o cădere, dar uite că, până la urmă, şi-a revenit şi e foarte bine, are şanse mari. Eu cred că ei au prima şansă la titlu pe anul acesta”, a declarat Gabi Balint.

Referindu-se la decizia lui Gigi Becali de a-l instala antrenor pe Mihai Teja în locul lui Nicolae Dică, care a fost demis după înfrângerea pe care roș-albaștrii au suferit-o pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 2-0 în ultimul meci oficial din 2018, Gabi Balint a spus că Teja este „un băiat de mare viitor”.

„Toţi pleacă cu elan şi pe urmă se dezumflă, aşa a fost până acum. Eu sper, eu îl simpatizez mult şi este un băiat priceput, un băiat care eu cred că are viitor. Însă să nu fie un obstacol acum pentru el, pentru că îi va fi greu să antreneze. Dacă nu are rezultate din prima, îi va fi greu. Campionatul nu ştiu dacă îl mai câştigă. Dacă Gigi Becali are încredere, atunci să îl lase să lucreze, că dacă îl lasă să lucreze va avea şanse mai mari să câştige campionatul”, a mai spus fostul internațional român.

După 21 de etape disputate din acest sezon regular, CFR Cluj are un avans de 6 puncte față de FCSB vcare este pe locul 2 în Liga I cu 40 de puncte.

Citește și...