Bancul Zilei | De ce au blondele litera „A” deasupra patului?!

Autor:
Publicat: 13/09/2020 | 09:55
Bancul Zilei | De ce au blondele litera „A” deasupra patului?!

Știm cu toții că bancurile cu blonde au fost, de-a lungul timpului, considerate cele mai amuzante. Tocmai de aceea, pentru azi v-am pregătit o porție copioasă de râs. Și nu oricum, ci cu ajutorul unui super-banc cu blonde!

Bancul zilei este despre blonde, așa că ar trebui să vă pregătiți pentru a încheia weekendul așa cum se cuvine, cu o porție bună de râs.

Și ce poate fi mai amuzant, decât un banc cu blonde, cu tentă sexuală. Fiți pe fază, căci sună cam așa:

– De ce au blondele litera „A” deasupra patului?!
– Ca să nu uite scenariul în timpul partidei de sex

Cele mai amuzante bancuri cu blonde

  1. Două blonde discută: – Ieri am fost atacată de un maniac… – Sexual? – Nu prea!
  2. O blondă la interviu: – Câţi soţi ai avut până acum? – Doar ai mei? Sau aşa… în general?   Intră o blondă într-o farmacie şi întreabă: – Aveţi ochelari? – Pentru soare? – Nu, nu, pentru mine!
  3. Două blonde la taclale. Una din ele zice: – Mi-a murit pisica după ce i-am făcut baie. La care cealaltă zice: – Dar tu nu ştii că pisicile nu se spală? La care prima blondă îi răspunde: – Nu a murit când am spălat-o, a murit când am stors-o.
  4. O blondă vine la soţul ei: – Dragă, s-a stricat maşina! Are apă în carburator! – Iubito, tu nici nu ştii ce e ăla carburator. De unde ştii că are apă în carburator? Lasă că verific eu. Unde e maşina? – În piscină!
  5. Două blonde: – Eu ştiu să fac magie. – Nu te cred! Prima blondă stinge lumina. A doua: – Oauu, dar unde este lumina? Prima blondă deschide frigiderul: – Uite unde s-a ascuns!
  6. Trei blonde blocate în lift strigau pe rînd „ajutor, ajutor”. La un moment dat, una dintre ele: – Ce-ar fi să strigăm simultan? Şi încep ele: „simultan, simultan”.   Sună o blondă la Poliţie: – Mi-au spart maşina, mi-au furat totul… şi volanul, şi pedalele, şi schimbătorul de viteze, totul… Peste 5 minute, îşi dă cu palma peste cap şi sună iar la poliţie: – Vă rog să ma scuzaţi, m-am urcat în spate!
  7. De ce au blondele întodeauna un cuţit în maşină? Să poată tăia mai bine curbele.
  8. Ce face o blondă cu două jumătăţi de foaie A4? Puzzle.