Bărbat găsit mort într-o piscină dezafectată în Constanța! În ce stare era cadavrul

Publicat: 02/11/2018 | 07:45

Descoperire macabră în Constanța! Polițiștii din cadrul Secției 2 au fost sesizați de către un trecător că în fostul bazin de înot din complexul sportiv Badea Cârțan din Constanța se află un cadavru.

Primele cercetări efectuate de oamenii legii au arătat că pe trupul și membrele bărbatului nu sunt vizibile urme de violență.  Cadavrul va fi transportat la morga pentru efectuarea necropsiei. Deocamdată, nu a fost stabilită identitatea persoanei în cauză deoarece nu a fost găsit niciun document de identitate asupra sa. O femeie ar fi fost cea care a sunat la 112, după ce a văzut cadavrul bărbatului în piscina dezafectată, potrivit ziuaconstanta.ro.

Necropsia va stabili cauza exactă a morții

„Pompierii Detaşamentului Fripis au intervenit pentru a scoate bărbatul din fosta piscină”, au precizat reprezentanţii ISU „Dobrogea”, relatează Mediafax.

La faţa locului au ajuns şi cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa. Medicii nu au putut face nimic pentru a-l ajuta pe bărbat, fiind declarat decesul. În urma necropsiei se va stabili cauza decesului, iar în funcţie de rezultat va fi încadrată juridică fapta.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 au fost sesizaţi de către un trecător despre faptul că în fostul bazin de înot din complexul sportiv Badea Cârţan din Constanta se afla un cadavru. Din primele cercetări, pe trupul şi membrele bărbatului nu sunt vizibile urme de violenţă. Cadavrul va fi transportat la morga pentru efectuarea necropsiei”, au declarat oamenii legii.

Citește și...