Barbatul care a lansat-o in showbiz pe Daniela Crudu, trimis la puscarie pentru trei ani! Va fi dat in urmarire internationala!

Publicat: 13/12/2013 | 16:32
Barbatul care a lansat-o in showbiz pe Daniela Crudu, trimis la puscarie pentru trei ani! Va fi dat in urmarire internationala!

Andrei Prisecaru, cunoscut ca printul Ratiu, cel care a lansat-o in showbizz pe Daniela Crudu, va sta 3 ani dupa gratii, au decis magistratii Curtii de Apel Constanta, in dosarul in care acesta era judecat pentru proxenetism si lipsire de libertate.

Prisecaru anunta la sfarsitul lunii trecute ca a plecat in America si ca nu se mai intoarce in tara, dupa ce initial fusese condamnat la trei ani de inchisoare cu executare intr-un dosar in care era acuzat ca si-a sechestrat fosta iubita si a fost pestele acesteia.

Daniela Crudu

“Lansatorul” de manechine, printre care s-a numarat si Daniela Crudu, nu a mai asteptat decizia instantei si a anuntat ca nu se mai intoarce in tara. “Un lucru este clar, nu mai revin. Adio Romania”, a scris Andrei Prisecaru pe pagina sa de socializare.

“Printul” se distreaza in New York

“Printul” pare ca nu-si face probleme, sau nu si-a facut pana la pronuntarea sentintei. Aflat in New York, se lauda cu calitatile sale artistice, spune ca este un binefacator al manechinelor si neaga acuzatiile care i se aduc.

Posteaza pe Facebook poze din SUA si se jura ca el nu face lucrurile pentru care a fost condamnat la trei ani de inchisoare. Spune ca sta la unul din cele mai elitiste hoteluri din New York si posteaza nota de plata pentru consumatia facuta.

Sex pe bani

Daniela Crudu

Andrei Ratiu a fost arestat in urma cu doi ani pentru o scurta perioada de timp, dupa ce Tatiana, iubita acestuia de la acea vreme , l-a acuzat ca a sechestrat-o si a obligat-o sa se prostitueze.

Procurorii au sustinut ca Andrei a indemnat-o pe Tatiana sa intretina relatii sexuale platite cu mai multi barbati si ca ar fi cerut jumatate din banii care se incasau. Anchetatorii l-au acuzat ca ar fi sechestrat-o pe tanara timp de mai multe zile, lucru confirmat de judecatorii constanteni, care l-au condamnat pe barbat la trei ani de inchisoare cu executare. In prezent, dosarul se judeca la Curtea de Apel Constanta

 

Citește și...