Ultima persoană care l-a văzut în viață pe Andrei Gheorghe, dezvăluiri-șoc „Părea afectat de boala fostei soții!”

Publicat: 22/03/2018 | 08:13

Bărbatul care l-a văzut ultima dată pe Andrei Gheorghe susține că jurnalistul era extrem de abătut. De asemenea, el a dezvăluit că fosta soție a omului de radio părea bolnavă. Cunoscutul prezentator s-a stins din viață luni, 19 martie. El a fost găsit de un îngrijitor, la 12 ore după ce decedase, susțin surse din anchetă. Ultima persoană care l-ar fi văzut în viață a fost paznicul unui supermarket din cartierul unde locuia aceste.

Bărbatul a dezvăluit că Andrei Gheorghe părea cam abătut și îngândurat în ultima perioadă.  Acesta l-a văzut de multe ori cu fosta soție, care părea și ea bolnavă.  Ultima oară când l-a văzut, omul de radio era total schimbat.

„Venea singur la cumpărături sau însoţit de alte persoane, m-a ajutat şi cu sfaturi… Sunt paznic la un supermarket. El era discret cu viaţa lui, eu i-am vorbit de mine, el prefera să nu vorbească, ultima dată era total schimbat. Mi s-a părut abătut, nu era domnul Andrei pe care eu îl ştiam. L-am văzut vineri. Mi s-a părut că nu se purta aşa cum se purta de fiecare dată, nu ştiu ce să zic, avea o pereche de ochelari care îi acopereau toată faţă. 

Eu i-am văzut împreună de câteva ori pe el cu fosta sa soţie… Ea era palidă şi abătută, mai slabă, părul nu era la fel de bogat… Ultima dată am avut o discuţie scurtă, cum merge treaba la locul de muncă, îmi aduc aminte că mi-a povestit la un moment dat că are un cal şi era atât de pasiona când vorbea, fiica lui făcea echitaţie”, a povestit bărbatul la Antena Stars.

Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă

Trupul neînsuflețit al jurnalistului va fi depus joi şi vineri la Galeria Mobius din strada Mendeleev D.I. nr 2, sector 1, Bucureşti, potrivit unui anunţ publicat pe pagina sa de Facebook. Sâmbătă dimineaţă, la ora 10.00, la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici, el va fi incinerat, aşa cum şi-a dorit.

„Salutare, Naţiune! Fiul tău Andrei a plecat dintre noi, a plecat aşa cum a venit, ca o explozie care nu ştie să ceară voie la nimic. Fiul tău Andrei a fost şsi fiu rispitor şi cel mai blajin creştin. Fiul tău nu s-a temut să fie liber, să spună ce crede, să trăiască cum crede. Şi-a iubit copiii, familia, şi femeile, radio-ul, tv-ul, presa scrisa şi online-ul, filmele şi toate manifestările culturale inteligente. Iubea şi ştiinţa sau poate mai degrabă o respecta, nimic din ceea ce merita nu a scăpat neiubit de Andrei. Şi da, ştia să certe pe măsura iubirii sale, putea certa de la cel mai mic puradel până la tine, Naţiune.

Certa somând o schimbare, nu-i făcea plăcere, spera ca ceilalţi să înţeleagă, să evolueze, să crească, chiar şi împotriva dorinţei sau putinţei lor. Aşa era el, Naţiune, fiul tău Andrei, iubitul meu bărbat, minunatul lor tată, şi senzaţionalul vostru coleg mai mare, dar nu atât de mare încât să fi trebuit să plece… Stătea prost cu răbdarea, s-a grăbit…”, este mesajul publicat pe contul său de fosta soţie, Petruţa Gheorghe.

Citește și...